Noiembrie 12, 2019
Radu Albot a împlinit 30 de ani! Află unde a ales să-și sărbătorească tenismenul aniversarea

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cel mai bun tenisman moldovean din toate timpurile a împlinit 30 de ani. Sportivul și-a sărbătorit aseară aniversarea. Pentru această zi importantă din viața lui, Radu Albot a decis să plece împreună cu iubita lui într-un loc exotic și atât de râvnit de celebritățile din întreaga lume. Radu a optat pentru - Maldive. 

 

 

Tenismenul nu a ratat ocazia de a-și împărtăși emoțiile pozitive și momentele de vis cu internăuții, de aceea a încărcat câteva poze pe contul său de Instagram. La postare, omagiatul a scris - Cel mai bun mod de a sărbători cei 30 de ani! Internăuții i-au scris sute de comentarii de felicitare, i-au pus like-uri și i-au urat mulți ani. La mai mult și la mai mare, Radule!

 

 

 

 

Amintim că, Radu Albot s-a născut pe 11 noiembrie 1989. El este un jucător de tenis profesionist din Republica Moldova. Radu a bătut recordul național, plasându-se pe poziția 46 în clasamentul ATP. El este considerat cel mai bun jucător de tenis din Republica Moldova și se plasează în top 50 cei mai buni jucători de tenis din întreaga lume. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0775482654572