Iunie 27, 2023
Prințul Louis a fost iar în centrul atenției! Ce a făcut fiul lui Kate și al lui William la parada de ziua Regelui Charles
Prințul Louis a făcut furori, sâmbătă, la parada dedicată zilei de naștere a Regelui Charles. Cum a mai fost el fotografiat de data aceasta la eveniment. Reacțiile lui au făcut furori pe internet. Comportamentul său poznaș a fost pus la un moment dat chiar și pe seama unei boli, însă nici de departe de așa ceva.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prințul Louis face ce face și ajunge în atenția presei cu fiecare apariție publică alături de familia regală. Prințul Louis este cel mai mic copil al Prințului William cu Kate Middleton și este cel mai poznaș. Are o energie debordantă și nu încetează cu uimească de fiecare dată când apare în public alături de familia regală, scrie viva.ro

Micuțul a fost alături de părinți și frații lui mai mari la parada de ziua Regelui Charles, bunicul său. Ca de fiecare dată, Prințul Louis nu a avut stare și a făcut furori cu reacțiile sale.

Weekend-ul acesta a avut loc parada de ziua Regelui Charles, denumită și Trooping the Colour, fiind prima paradă aniversară organizată în cinstea Regelui Charles.

FWRO

Prințul Louis și-a făcut apariția la eveniment alături de frații săi, Prințul George, în vârstă de 9 ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani și Kate Middleton într-o trăsură trasă de cai. În vreme ce Prințul George și Prințesa Charlotte au mai participat și la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta și știau care este conduita regală, Prințul Louis nu s-a putut abține din a face fețe fețe.

*NO UK PRINT OR WEB USE* The Prince And Princess Of Wales, Accompanied By Their Children And Volunteers Who Are Taking Part In The Big Help Out At  To The 3rd Upton Scouts Hut In Slough - POOL

El a fost fotografiat în trăsură în timp ce se ținea de nas, jurnaliștii internaționali fiind de părere că l-ar fi deranjat mirosul provenit de la cai pe micul prinț, citează a1.ro.

Familia regală a urmărit cum Batalionul 1 al Gărzilor Galeze și-a prezentat numărul, după care s-au îndreptat spre Palatul Buckingham pentru a urmări un zbor de 70 de avioane. Nici acolo Prințul nu a putut sta liniștit. Potrivit a1.ro, în timp ce toți membrii familiei urmăreau parada, Prințul Louis nu s-a putut abține din a nu face gesturile sale amuzante.

S-a întors de mai multe ori către părinții lui pentru a vorbi cu el, a arătat entuziasmat cu mâna, a arătat cu degetul și chiar a dat cel mai bun salut de până acum, înainte de a se retrage de la balcon alături de familia sa.

Inclusiv regina Elisabeta a II-a a fost amuzată atunci de gesturile, mimicile și grimasele sale care dezvăluiau „un ștrengar’, un copil ca oricare altul, fără astâmpăr și prea mic pentru a se supune rigorilor etichetei regale.

342569495_616217377232970_2851277932182130169_n

Prințesa Kate le-a povestit celor veniți să își prezinte omagiile cum a reacționat fiul ei cel mic, prințul Louis, când a fost anunțat de moartea Reginei Elisabeta a II-a, străbunica sa. Băiețelul era foarte atașat de străbunica lui și chiar dacă are puțin peste patru ani, se pare că prințul Louis este foarte matur.

„Louis a fost atât de drăguț! Mi-a spus: Mami, nu îți face griji. Cel puțin acum este cu bunicul’, le-a povestit Catherine celor din public care o întrebaseră probabil cum a reacționat cel mai mic dintre cei trei copii ai săi la vestea că străbunica lor a murit. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89017844200134