Iunie 03, 2022
Prinţul Louis, viral după Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta. A făcut show în fața mulțimii
Prințul Louis, deliciul privitorilor la Jubileul de Platină al Reginei. Cum a fost filmat băiatul ducilor Kate și William, care nu părea deloc încântat de sărbătoare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prințul Louis, cel mai mic copil al ducesei Kate și al prințului William, a făcut un adevărat spectacol la defilarea pentru Jubileul de Platină al Reginei.

Prințul Louis, plictisit de parada în cinstea Reginei

Prințul Louis părea plictisit de ceea ce se întâmplă în jurul său, acesta fiind alături de întreaga ta familie la balconul Palatului Buckingham, privind defilarea săgeților roșii în cinstea reginei.

Încă de la început, prințul părea că nu își dorește să se afle acolo, având o față supărată, cu un mână dusă la față, chiar dacă se afla chiar lângă bunica sa, sărbătorita zilei.

Prințul Louis plictisit 

Nici măcar avioanele care zburau aproape de ei nu l-au impresionat, acesta fiind mai interesat de o discuție cu sora lui mai mare, Charlotte, aflată lângă el.

Mama lui, soția prințului William, a încercat să îi atragă atenția băiatului, dar fără prea mai succes. De fapt, rezultatul nu a fost deloc cum se aștepta ducesa Kate.

Astfel, copilul în vârstă de patru ani și-a acoperit urechile înainte de sosirea avioanelor, probabil din cauza zgomotului puternic, iar apoi a fost fotografiat cu gura larg deschisă.

 

Cum a fost surprins prințul Louis

Imediat mama sa, ducesa Kate, s-a apropiat să vorbească cu cel mic, care a făcut deliciul mulțimii prin gesturile sale.

Ulterior, chiar și regina Elisabeta a II-a a intervenit și i-a adresat câteva cuvinte prințului Louis.

 

 

 

  

La un moment dat, prințul Louis le face cu mâna elicopterelor care zburau în cinstea reginei, dar se plictisește rapid și decide să facă un gest potrivit vârstei sale și își bagă degetele în gură.

Prințul Louis la Jubileu 

Uralele din partea publicului i-au plăcut prințului Louis atât de mult, încât mama lui, ducesa Kate Middleton, a fost nevoită să îl cheme înapoi înăuntru de pe balcon, când aproape toată familia regală deja se retrăsese, prima fiind Regina Elisabeta.

Jubileul de Platină marchează 70 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a în Marea Britanie și sărbătoarea durează patru zile, fiind așteptate milioane de persoane care vor participa.

Sursa - fanatik.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96344828605652