Noiembrie 10, 2023
Presa din România: Andreea Bostănică şi-a luat apartament de lux. Regina TikTok-ului duce o viaţă de invidiat
Andreea Bostănică duce o viață de lux și nu ezită să se laude cu asta ori de câte ori are ocazia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mândră de noua ei achiziție, „Regina TikTok-ului”, așa cum este cunoscută în mediul online, a publicat mai multe imagini cu noua sa locuință din București. Apartamentul  se află într-o zonă de lux a Bucureștiului, scrie presa română

Andreea Bostănică este una dintre cele mai cunoscute influencerițe de pe TikTok. Vedeta se bucură de un succes formidabil și, chiar dacă are doar 18 ani, a reușit să adune o avere impresionantă din activitatea ei din mediul online.

A fost criticată pentru faptul că nu a obținut note mari la Bacalaureat, așa că le-a închis gurile răutăcioșilor. Pentru prima dată, Andreea Bostănică s-a lăudat atunci cu faptul că deține trei apartamente în Chișinău, un penthouse, o mașină de lux, dar și un apartament în București

„Vă spun cu mâna pe inimă. Faptul că nu am luat 10 și 9 la BAC nu m-a încurcat absolut deloc să îmi procur recent trei apartamente în Chișinău, un penthouse pe lângă ele. Zilele astea primesc actele pentru a-mi cumpăra primul apartament în cea mai bună zonă din București.

Nu mai vorbesc de mașina pe care mi-am luat-o. Eu când mi-am luat mașina nici măcar nu terminasem clasa a XII-a, ca să înțelegeți. Dar vouă baftă la învățat și la învățat pe de rost texte. Multă, multă baftă’, a spus Andreea Bostănică, în mediul online.

A venit momentul acum să se laude cu locuința din București, care deja prinde contur. Mai are doar câteva detalii de pus la punct și a decis să le arate și fanilor din mediul online cât de bine arată casa mult visată, dintr-o zonă de lux.

”Sunt binecuvântată că la vârsta de 19 ani am putut să-mi cumpăr primul apartament în București. Abia aștept vă arăt când o să fie totul gata”, a scris influencerița pe Instagram.

 

Casa este una spațioasă, iar Andreea Bostănică o decorează după bunul ei plac. Optează pentru mobilier de calitate, în nuanțe deschise, predominând albul.

Andreea Bostanica, la Dubai alaturi de Arsenium! Ce imagini a postat ...



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5980019569397