Martie 25, 2019
(POZE) Vezi cum arată actrița Giovanna Antonelli la 42 de ani

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Au trecut aproape 20 de ani de când actrița Giovanna Antonelli era pe toate ecranele de la noi din țară, și din întreaga lume. Era adorată de toți bărbații, iar toate femeile își doreau să aibă asemenea feminitate. Timpul a trecut, iar în prezent, actrița principală din serialul televizat Clone are 42 de ani. 

 

Chiar dacă timpul a trecut, Giovanna Antonelli arată la fel de bine. Vedeta are o siluetă de nota zece, arată uluitor. Face sport, duce un mod sănătos de viață și are grijă de corpul său. În prezent, actrița este blondă, și ne pare puțin ciudat, căci ne-am obișnuit să o vedem brunetă. 

 

 

Amintim că, Giovanna Antonelli s-a născut pe 18 martie 1976, în Rio de Janeiro. Și-a început cariera la vârsta de 11 ani. De-a lungul timpului s-a filmat în peste 20 de seriale. 

Actriţa are un băiat, pe nume Pietro, tatăl căruia este Murilo Benicio, colegul de breaslă al actriței din filmul "Clone". Cei au format un cuplu mai mulți ani, până când într-o zi Giovanna l-a lăsat pe Murilo de dragul unui director de televiziune. Unicul lor băiat, Pietro, a rămas alături de tată, astfel, Murilo devenind tutorele principal al băiatului. În prezent, acesta este într-o relație cu Debora Falabella, fiica lui din filmul "Clona". 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8273446559906