Februarie 11, 2020
(POZE) Vezi cât de mare s-a făcut Kristiusha - fiul Nataliei Gordienko

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Timpul primăvăratic și dragostea din jur ne face să fim mult mai pozitivi, plini de viață și entuziasmați la justa valoare. Această vibrație senină a simțit-o și Natalia Gordienko, care a decis să-și împărtășească cu noi buna dispoziție.

Interpreta, care intens se pregătește de selecția națională a concursului Eurovision, a postat o poză adorabilă alături de fiul său - Cristian. Cei doi radiază de fericire, iar zâmbetele lor sunt de nedescris. 

Micuțul Cristian se maturizează pe zi ce trece, părul devine mai crețos, zâmbetul mai curajos, cu alte cuvinte, un bărbat adevărat care de pe-acum este în stare să le cucerească pe toate domnișoarele. 

 

 

Poza a fost pe placul internăuților, aceștia învăluind-o pe cântăreață cu mii de like-uri. De asemenea, ei au scris și zeci de comentarii pozitive la această postare adorabilă!

 

 

Amintim că, finala națională a concursului Eurovision 2020, se va desfășura pe data de 29 februarie. La această etapă au fost selectate 20 de piese. Printre artiștii care vor concura în ultima zi de februarie la concurs se numără: Geta Burlacu, Sasha Letty, Live Beat, Pasha Parfeni, Valeria Pasha, Dianna Rotaru, Lavinia Rusu, Katarina Sandu, Maxim Zavidia ș.a.

Natalia Gordienko va interpreta piesa „Prison”. Pe 31 ianuarie, cântăreața a lansat videoclipul pentru această melodie. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98827767372131