Noiembrie 20, 2018
(POZE) Olia Tira călătorește în Bali pentru o experiență "Eat. Pray. Love."
Interpreta Olia Tira a evadat în Bali pentru a trăi acolo emoții absolut noi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ecranizarea celebrului roman "Eat, Pray, Love" a motivat-o pe interpreta autohtonă Olia Tira să plece departe de lume, și anume, la Bali, pentru a se transfigura în lumea care a fost scrisă detaliat de autoarea acestui roman, Elizabeth Gilbert.

La sfârșit de toamnă, interpreta Olia Tira a plecat într-un alt capăt de lume pentru a se umple de energia acelor locuri, și pentru a afla tainele vieții. Zilnic, artista postează poze și video din Bali, povestindu-le internăuților despre senzațiile pe care le primește din acele locuri. 

 

 

"Cu siguranță ați auzit despre vindecătorul balinez Ketute Liera, al cărui nume a devenit atât de popular după lansarea filmului "Eat, Pray, Love".  Am venit la fiul său, Nyoman Latr, care a reușit să preia darul de prezicător de la tatăl său.  
Noyman deja de câțiva ani primește în vizită oameni de prin toată lumea. El trăiește în aceeași casă unde s-a filmat "Eat, Pray, Love" și primește oaspeții pe același prag unde a venit și  celebra actriță Julia Roberts pentru sfat". -
a scris Olia Tira.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 8.2418527603149