Septembrie 02, 2019
(POZE) Bunica surorilor Hadid a plecat în neființă. Vezi ce mesaje au scris modelele

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În acest weekend, celebrele surori Hadid i-au spus adio bunicii lor, care a plecat în neființă. Supermodelele sunt coplșeșite de această știre tragică, pe care au aflat-o. Îndurerate, Bella și Gigi au postat un șir de poze pe conturile lor oficiale de Instagram, la care au scris și câte un text tragic. 

 

 

 

"Frumoasa noastră Oma se odihnește în pace. În sfârșit, este departe de toată durerea. Eu sunt atât de recunoscătoare pentru tot ce m-a învățat bunica, și pentru că a adus-o pe lume pe mama - cea mai bună prietenă a mea. Ea m-a învățat să fiu puternică, grațioasă, sârguincioasă și iubitoare. Nu-mi pot imagina că de-acum încolo nu o voi mai putea îmbrățișa. Dar mă voi bucura să știu că ei îi este ușor acolo unde este ea acum, și că s-a întâlnit cu bunelul nostru acolo. Vei rămâne mereu în sufletele noastre, Oma. Rămâi cu bine, regina noastră!" - a scris Bella Hadid pe contul său de Instagram în dreptul acestor poze. 

 

 

 

"Regina noastră, bunica, a luptat cu demnitate și curaj, cu boala care a răpus-o. De șase ori în această viață a reușit să învingă cancerul, dar nu și acum. Mereu a fost cea mai bună mamă și bunică pentru noi. Ea ne-a îndrumat pe cele mai bune căi în viețile noastre, și mereu va rămâne în inimile noastre. Te iubim, și nu există cuvinte care să exprime această dragoste, draga noastră și iubita Oma. - a scris Gigi Hadid pe rețelele de socializare, în dreptul acestor poze din copilărie, în care  modelul apare alături de bunica sa". 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61877417564392