Noiembrie 27, 2018
(POZE) Află cine din îngerașii de la Victoria's Secret s-a logodit! Vezi ce cerere i-a făcut iubitul
Unul din îngerașii de la Victoria's Secret a avut parte de o cerere în căsătorie de invidiat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Modelul în vârstă de 25 de ani, Josephine Skriver a fost cerută în căsătorie într-un loc de poveste. Îngerașul a plecat cu iubitul său într-o vacanță în Finlanda, pentru a vedea aurora boreală. Anume atunci când cei doi urmăreau pe cer jocul luminilor, s-a întâmplat minunea. Era o noapte rece de noiembrie și luna era plină. Alexander DeLeon, bărbatul alături de care modelul o să-și petreacă restul vieții, a îngenuncheat în fața ei și i-a întins superbul inel, cerând-o de soție. Vedeta nu s-a abținut și i-a spus mult-așteptatul - "Da". Momentul a fost imortalizat în câteva poze superbe. 

 

 

 

După ce și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare, multe vedete, prietene de-a modelului au felicitat-o, învăluind-o cu mii de comentarii de felicitare. Printre vedetele care au felicitat-o se numără Gigi Hadid, Lily Aldridge, Dua Lipa, Stella Maxwell, Jasmine Tookes şi Brandi Cyrus, și multe altele.  

 

 

Amintim că, Josephine Skriver s-a născut pe 14 aprilie 1993, în Copenhaga, Danemarca. Prima apariție la TV a fost pe când Josephine era încă copil. Micuța s-a filmat într-un spot publicitar pentru scutece pentru copii. În calitate de model a debutat în anul 2011. Începând din anul 2013, vedeta a început să colaboreze cu brandul Victoria's Secret, iar în anul 2016 a devenit unul din îngerașii acestui brand.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 8.0953388214111