Aprilie 25, 2024
Inna, surprinsă într-un costum de baie minuscul, în America: „Paparazzi peste tot în Miami. M-au prins bine”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Inna se află în plin turneu internațional, pregătindu-se să cucerească publicul din America și Canada într-o serie de concerte programate pentru luna aceasta. Cu o carieră solidă și în străinătate, artista româncă se remarcă nu doar prin talentul său muzical, ci și prin succesul financiar, având o avere estimată la peste 23 de milioane de euro, scrie profm.ro

Cântăreață în vârstă de 37 de ani este una dintre puținele artiste din România care a reușit să-și facă un nume pe plan internațional, iar acest lucru se reflectă și în onorariul său generos, care ajunge până la 40.000 de euro pentru un singur concert. 

Într-o postare publicată pe contul său de Instagram, artista a profitat de puținul timp liber și s-a relaxat, bucurându-se de vremea însorită. Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, de culoare neagră, Inna și-a etalat abdomenul plat și picioarele tonifiate. O fotografie de la spate a surprins în mod particular posteriorul ei ferm și bombat, atrăgând atenția fanilor și admiratorilor săi.

„Paparazzi peste tot în Miami. M-au prins bine”, a scris artista în descrierea fotografiilor publicate pe rețeaua de socializare. 

Fanii nu s-au putut abține și au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Cea mai frumoasă femeie. Te iubesc!”/ „Superbă”/ „Arăți foarte bine”/ „Ce corp! Uimitoare”. 

Ce face Inna pentru a se menține în formă în ciuda programului încărcat

Inna nu se sfiește să-și arate silueta de invidiat și trăsăturile superbe, iar fanii s-au întrebat de multe ori cum reușește să se mențină în formă, având un program foarte încărcat. Aceasta are mare grijă de fizicul ei, se antrenează constat, iar la capitolul alimentație, are un meniu special. Vedeta a renunțat la carne și la produsele de origine animală, optând pentru o alimentație vegană. 

inna

„Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită. Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile pe care le-am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie”, a povestit Inna.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană



citeste și
SQL exec time = 4.3888709545135