Februarie 08, 2024
Pink, imagini rare alături de familia sa. Cât de mari au crescut copiii artistei
Pink a făcut publice imagini rare cu familia sa, din vacanța lor inedită. Artista se află în Australia împreună cu soțul ei și cei doi copii ai lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pink a postat pe Instagram câteva fotografii din Bondi Beach, Australia. Cei patru s-au bucurat de deliciile culinare australiene și de peisajele incredibile.

„Bondi Beach.. a trecut prea mult!!!!!!! Atât de fericită să revin în această parte a lumii!”, a scris ea.

„Îți mulțumim, frumoasă Australia, că ne ești casa departe de casă. Copiii sunt încântați”.

Pink and her husband Carey Hart with their children Willow, 12, and Jameson, 6, out on a cycling adventure through Sydney.

Cântăreața în vârstă de 44 de ani și soțul ei, Carey Hart, au împreună un fiu, Jameson (7 ani) și o fiică, Willow (12 ani), scrie profm.ro

Artista s-a relaxat alături de familie zilele acestea în Australia, înainte de a da startul turneului Pink's Summer Carnival 2024, în această parte a lumii, pe 9 februarie.

Pink with her children in Australia.

În iunie, Willow i s-a alăturat lui Pink pe scenă, în prima noapte a turneului Pink's Summer Carnival 2023. Mama și fiica au cântat single-ul „Cover Me In Sunshine”.

„Atât de mândru de Willz care a urcat pe scenă cu mama ei @pink !!!!! Trebuie să fie un moment suprarealist pentru o mamă să o aibă pe scenă pe fiica sa”, a scris Carey Hart, într-o postare pe Instagram.

2022 American Music Awards - Red Carpet



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 8.3353173732758