Martie 14, 2024
O bătrânică în vârstă de 103 ani, spaima șoselelor! Oamenii legii au prins-o în timp ce gonea cu viteză fără permis
O bătrână în vârstă de 103 ani a fost prinsă de oamenii legii în timp ce gonea cu viteză pe șoselele din Italia. După ce au oprit-o, polițiștii au constatat că vârstnica nu avea permis de conducere, iar mașina pe care o conducea nu avea asigurare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O femeie în vârstă de 103 ani a reușit să îi lase cu gura căscată pe polițiștii care au tras-o pe dreapta. Bătrânica, fără permis de conducere, a gonit cu mașina pe șoselele din Italia. Oamenii legii au constatat și că autoturismul pe care aceasta îl conducea nu avea asigurare

Vârstnica, născută în anul 1920, conducea autoturismul prin centrul orăşelului Bondeno, din nordul Italiei. Potrivit informațiilor oferte de oamenii legii, autorităţile au oprit-o după ce ar fi condus cu viteză, în jurul orei 01:00 (00:00 GMT).

În momentul în care au controlat-o, polițiștii au constatat că permisul de conducere al acesteia era expirat de doi ani, dar și că nu avea asigurare pentru autoturismul pe care îl conducea.

Așadar, pentru că a încălcat legea, femeia în vârstă de 103 ani a rămas fără autoturismul care a fost confiscat şi ridicat. Oamenii legii au fost cei care au condus-o acasă pe vârstnică.

Femeia le-ar fi pus autorităților că plecase în vizită la nişte prieteni din afara oraşului, scrie observatornews.ro.

O bătrânică din Neamț a fost condamnată la închisoare după ce a trecut strada fără să se asigure

O femeie din Neamț în vârstă de 84 de ani a fost aspru pedepsită după ce a traversat strada fără să se asigure, printr-un loc nepermis.

Potrivit informațiilor, în timp ce femeia voia să treacă drumul, un șofer a încercat să o evite și astfel a lovit o altă mașină în care se aflau o femeie în vârstă de 38 de ani și fiul ei de 18 ani.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94111108779907