Martie 22, 2024
„Nu aș vrea să las vreo fată tânără văduvă” Ce spune Dan Bittman despre căsătorie
Dan Bittman, care va împlini curând vârsta de 62 de ani, a dezvăluit recent că își dorește să se așeze la casa lui. După despărțirea de Liliana Ștefan, mama copiilor lui, artistul mărturisește că „vrea pe cineva care să-l înțeleagă”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântărețul și fosta lui soție, Liliana, au trăit o frumoasă poveste de iubire, din care au rezultat trei băieți: Alexandru (24 de ani), Patrick (19 ani) și Mark (16 ani). Chiar dacă nu s-au mai înțeles, cei doi au decis să locuiască încă patru ani împreună de dragul fiilor lor. Din 2019, însă, Bittman și Liliana au decis să meargă pe drumuri separate. Aceștia nu numai că nu mai locuiesc împreună, dar nici la evenimentele speciale din viața băieților nu s-au mai întâlnit, scrie profm.ro

dan-bittman

Acum, la aproape 62 de ani, Dan Bittman se gândește să facă unele schimbări în viața lui și chiar să înceapă o relație serioasă, însă nu se gândește la căsătorie. „Vârsta ne spune, mai des sau mai rar, după caz, că e timpul să schimbăm ceva în viețile noastre. La mine, spre exemplu, a venit cu ideea de a mă așeza, într-un fel la casa mea. A, nu vă gândiți la căsătorie, fiindcă nu despre asta vorbesc. Nu e cazul! Acum caut pe cineva cu care să mă înțeleg cât mai bine, dar nu aș vrea să las vreo fată tânără și frumoasă văduvă!”, a mai zis el pentru Playtech.

dan-bittman-liliana-stefan

Întrebat dacă există vreo șansă să se împace cu Liliana Ștefan, cântărețul a fost categoric: „Chestiunea unei întoarceri la cea care mi-a stat alături ani buni e închisă. Definitiv! Și nu e vorba despre dorința mea anume sau vreun orgoliu masculin prost înțeles. Nu! Am primit dinspre ea anumite mesaje, clare, pe care am de gând să le respect întru-totul”.

De asemenea, într-un interviu oferit pentru revista VIVA!, artistul a recunoscut cât de importantă a fost Liliana Ștefan în viața lui. „Liliana a fost femeia care a rezistat cel mai mult alături de mine, care m-a suportat, m-a înghițit, m-a luat așa cum sunt, până când, probabil, n-a mai putut, pentru că viața de artist nu e una care să… În fine, depinde, depinde de om, nu trebuie să fii artist. Ce să spun? 25 de ani ne-am înțeles bine, 29 am stat împreună, cu bine, cu rău, dar a fost o femeie care a știut întotdeauna, cu înțelepciune, să aibă grijă din umbră de tot ce însemna casă, copii și așa mai departe”, a explicat Dan Bittman.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2674324512482