Iunie 22, 2023
Nicoleta Nucă îi închide gura lui Buhnici? „Și femeile și bărbații au celulită, ce aberează?!”
Nicoleta Nucă face furori la evenimentele mondene cu noua ei siluetă, muncită din greu la sala de sport. Chiar și așa, solista recunoaște că are totuși, un inamic redutabil: celulita! Nu este, însă, deloc jenată să-și expună micile imperfecțiuni la plajă și de abia așteaptă să facă proba costumului de baie vara aceasta, pe litoral.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicoleta Nucă, în vârstă de 29 de ani, este una dintre vedetele care nu ezită să recunoască faptul că apelat deseori la medicul estetician pentru a-și menține frumusețea.

În anul 2017, Nicoleta Nucă a mers la o clinică din Turcia pentru a-și opera nasul, apoi solista și-a mărit și bustul cu ajutorul unor implanturi mamare, pentru că era nemulțumită de mărimea sânilor.

Nicoleta Nucă se pregătește de nuntă și vrea să adopte un copil | Unica.md

În prezent, solista a ajuns la cea mai bună versiune a ei, căci acordă atenție deosebită stilului de viață pe care îl duce și este nelipsită de la sala de sport.

Orele petrecute la sală, dar și procedurile estetice suferite i-au adus Nicoletei un nou look. Dacă am compara imaginile cu ea, de acum zece ani cu cele din prezent, schimbările sunt mai mult decât vizibile.

Cu o lună înainte ce poți să mai faci?! Ori să te înfometezi, ori să ții diete drastice, ceea ce nu e deloc indicat pentru că după asta revine mai în forță celulita!

S-a creat o impresie grită despre celulită! Fie că ne convine sau nu, trebuie să recunoaștem că toată lumea o are, asta e realitatea. Toate femeile o au, și bărbii au celulită, într-un grad mai mare mai mic.

Ar trebui să normalizăm mai mult chestia asta legată de celulită, pentru că vorba de corpul uman până la urmă care e într-o continuă schimbare de la o zi la alta!”, ne-a mprturisit Nicoleta.

Nicoleta Nucă, sexy într-un costum de baie trendy! Interpreta s-a bucurat  de o zi cu soare la plajă (Foto) - ea.md

Atac la Buhnici: „Aberează! Să nu mai apară nici ei cu păr pe piept!”

Solista de abia așteaptă să meargă în vacanță la mare și să-și expună trupul în costume de baie decoltate. Nu o intersează nici pe departe criticile când vine vorba de celulită.

Dacă am lua-o pe ideea asta că nu trebuie să ne arătam celulita n-ar mai fi nimeni pe plajă Și noi putem să zicem că bărbații cu barbă sau cu păr pe piept să nu mai apară nici eipe plajă.

Cum se mentine in forma Nicoleta Nuca. Cantareata apeleaza la o procedura  care o ajuta sa scape de celulita

Niște aberații, până la urmă toți sunteoameni, ne confruntăm cu diverse situații în viață, avem corpuri toatal diferite de la om la om!”, a mai spus solista, comentând acid celebrele  afirmații ale lui George Buhnici. 

În vara anului trecut, George Buhnici a creat o adevărată dezbatere în mediul online, după ce a susținut, în cadrul unui interviu, că femeile care au celulită și vergeturi nu ar trebui să meargă la plajă, ci la sală.

Cine e Nicoleta Nucă?

Nicoleta Nucă are 29 de ani și s-a născut la Chișinău, în Republica Moldova. Solista de peste Prut a devenit cunoscută în urma participării ei, în anul 2014, la concursul de talente „X Factor” (diffuzat de Antena 1).

Mentorul ei a fost nimeni altul decât celebrul Ștefan Bănică junior, cu ajutorul căruia Nicoleta a și reușit să ajungă în gala show-ului . Cântăreața a participat, ulterior, și la show-ul de la Kanal D, „Bravo, ai stil!”, însă nu a ajuns prea departe în competiție.

Nicoleta formează un cuplu de peste cinci ani de zile alături de toboșarul Alex Ursache. Cântăreața a primit inelul anul trecut pe Bosfor, într-o vacanță romantică la Istanbul.

Nicoleta este mândră de noua sei siluetă și nu ezită să-și expună, mai nou, din plin nurii pe la evenimentele mondene în rochii cât se poate de decoltate. Solista recunoaște, însă, că mai are un inamic redutabil: celulita!

Cum a ajuns Nicoleta Nucă „Betty cea urâtă”? „Se uitau oamenii ciudat la  mine”

Nicoleta Nucă: „Tot anul nu am avut timp să ne plângem că avem celulită?!”

Toată lumea se plânge mai nou de celulită! Interesant că ne apucă grija de celulită fix acum cu o lună înainte de vară. Tot anul nu am avut timp să ne plâgem că avem celulită.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72967648506165