Iunie 28, 2023
Nicole Scherzinger s-a logodit, iar momentul a fost surprins în fotografii
Fosta membră a trupei Pussycat Dolls a primit inelul de logodnă după trei ani de relație.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicole Scherzinger s-a logodit cu iubitul ei, Thom Evans. Fosta Pussycat Doll, acum în vârstă de 44 de ani, a postat pe Instagram două instantanee care au surprins fix momentul în care jucătorul de rugby, în vârstă de 38 de ani, i-a pus întrebarea în timpul unei escapade exotice la casa ei din Hawaii, scrie okmagazine.ro

"Am spus Da", a scris Nicole în legenda postării sale, împreună cu un emoji sub formă de inel. Instantaneele au arătat momentul în care Thom s-a așezat în genunchi, oferindu-i inelul, și momentul în care s-au îmbrățișat, după ce ea a spus ”Da”.

Vădit emoționată și surprinsă de gestul neașteptat al lui Thom, Nicole a fost foarte naturală când a primit inelul de logodnă, în imaginea care a imortalizat evenimentul ea apărând într-o rochie lejeră de vară, cu model paisley albastru pe fundal alb.

Vestea cea mare vine la scurt timp după ce Nicole a încins rețelele de socializare cu o serie de fotografii în care apare în bikini. Ea s-a fotografiat pe plaja Makaha Beach într-un costum de baie cu bikini albastru cu imprimeu geometric, care i-a pus în evidență silueta incredibilă. Interpreta hitmaker-ului ”Don't Cha” și-a arătat decolteul amplu, în timp ce slipul prins pe laterale i-au pus în evidență abdomenul tonifiat.

Nicole Scherzinger s-a logodit cu Thom Evans 

Nicole Scherzinger s-a logodit cu Thom Evans 

Nicole Scherzinger s-a logodit cu Thom Evans

Nicole Scherzinger s-a logodit cu Thom Evans 

Nicole Scherzinger și fostul jucător de rugby de la Glasgow Warriors, Thom, în vârstă de 38 de ani, s-au întâlnit pentru prima dată când ea a fost jurat la o ediție celebră a emisiunii ”X Factor” în 2019 - și în scurt timp s-au împrietenit. Inseparabili încă de atunci, cei doi apar mai mereu împreună pe Instagramul lui Nicole, dar la începutul acestei luni Thom a fost cel care a postat o fotografie în care apar în Lisabona.

În postările anterioare, Nicole a lăsat să se înțeleagă clar că se înțelege bine cu fratele lui Thom, care a declarat anterior în mod public despre ea că este "regalitatea muzicii".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75864219665527