August 16, 2023
Nicole Scherzinger arată impecabil la 45 de ani! Cum s-a pozat în vacanța din Grecia
Nicole Scherzinger (45 de ani) arată impecabil! Nu se sfiește să își etaleze corpul tonifiat ori de câte ori are ocazia, iar zilele trecute, superba brunetă a publicat fotografii sexy, pe pagina ei oficială de Instagram, din vacanța sa în Grecia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, decupat în zona abdomenului, Nicole a pozat în diverse ipostaze, cocoțată pe marginea unei piscine aflate la înălțime. Fosta membră a trupei Pussycat Dolls, care deține o avere de 14 milioane de dolari, s-a logodit recent cu fostul jucător de rugby Thom Evans (38 de ani), care a cerut-o în căsătorie pe plajă, în Portugalia, scrie click.ro

Nicole Scherzinger, în costum de baie

Nicole Scherzinger stuns in cut-out white swimsuit - but fans slam pics as  'insensitive' | The Sun

Nicole Scherzinger își dorește un copil

Cei doi sunt împreună încă din 2019 și par hotărâți să facă pasul cel mare. Evans a avut anterior o relație cu modelul și actrița Kelly Brook, de care s-a despărțit în 2013, iar Scherzinger s-a iubit cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov din 2016 până la începutul lui 2019.  La începutul acestui an au existat zvonuri că Nicole și Thom  s-au despărțit, însă sportivul le-a negat vehement.

„Wow, acestea sunt noutati chiar și pentru noi. Ce glumă proastă”, a declarat bărbatul pe Instagram, după ce a citit articole în presa americană, care anunțau despărțirea de Nicole.

Nicole Scherzinger și Thom Evans s-au cunoscut în 2019, când jucătorul de rugby a apărut pe Celebrity X Factor ca membru al trupei de băieți Try Star alături de colegii jucători de rugby Ben Foden și Levi Davis. După încheierea emisiunii, Thom și Nicole și-au păstrat relația secretă timp de câteva luni, înainte de a face totul public într-o postare pe Instagram.

Recent, Scherzinger a declarat că își dorește să își întemeieze o familie și că vrea mai mulți copii, dar că toate vor veni la momentul potrivit.

Going to the chapel! Nicole Scherzinger And Thom Evans Are 'Engaged'

Nicole și Thom se iubesc extrem de mult. Se gândesc să își întemeieze o familie și, din cauza vârstei lui Nicole, vor ca asta să se întâmple cât de curând. Ea știe că timpul trece, a declarat o sursă apropiată de cuplu, în 2021.    



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6754093170166