Iunie 20, 2023
Neymar și-a înșelat iubita însărcinată în al doilea trimestru! Ce a postat Bruna Biancardi pe internet la scurt timp
Presa internațională a luat-o razna, după ce au ieșit la iveală dezvăluiri uimitoare din relația pe care Neymar o are cu Bruna Biancardi, femeia cu care a mai fost împreună, în urmă cu câțiva ani, dar și cea care urmează să îl facă tătic pentru a doua oară pe starul brazilian care evoluează, în prezent, la PSG.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Neymar este în culmea fericirii! Brazilianul care joacă, în prezent, la PSG, dar care este ofertat de mai multe echipe din întreaga lume, urmează să devină tată pentru a două oară, scrie spynews.ro

Atacantul și iubita lui, Bruna Biancardi, au dat vestea cea mare prin intermediul unei postări pe Instagram, în urmă cu câteva săptămâni

Senzația din fotbalul brazilian, Neymar, s-a trezit în centrul speculațiilor intense duminică, 18 iunie 2023, în urma zvonurilor despre presupusa sa infidelitate față de iubita lui, Bruna Biancardi, însărcinată în trimestrul al doilea.

Neymar și-a înșelat iubita însărcinată în al doilea trimestru! Ce a postat Bruna Biancardi pe internet la scurt timp / FOTO

Mai multe publicații susțin că Neymar se află într-o idilă cu Fernanda Campos. Ei bine, originară din Carmo do Rio Claro, un oraș din statul Minas Gerais, Brazilia, Fernanda Campos locuiește în prezent în São Paulo.

Neymar și influencerița nu se află la prima întâlnire. Însă, aceasta a precizat că fotbalistul i-a cerut să iasă acum în iunie, când a venit să petreacă câteva zile în Brazilia. Cu toate acestea, Fernanda Campos a mai spus că nu știa că el are o relație.

A sunat de multe ori, dar am refuzat să răspund. Am spus pur și simplu: „S-a întâmplat pentru că s-a întâmplat.”, a declarat Fernanda Campos.

Neymar și-a înșelat iubita însărcinată în al doilea trimestru! Ce a postat Bruna Biancardi pe internet la scurt timp / FOTO

Fiind implicată în presa internațională încă din adolescență, tânăra a ajuns să dețină o comunitate impresionantă pe rețelele sociale încă din anii adolescenței. Concret, Fernanda Campos a adunat aproximativ 474.000 de urmăritori pe rețelele sociale.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 8.3991892337799