Septembrie 21, 2023
Neymar și-a înșelat din nou iubita însărcinată în nouă luni! Cum a fost prins de această dată starul brazilian
Neymar, în prezent starul lui Al Hilal, a călcat din nou strâmb, asta la doar trei luni distanță de la momentul în care a recunoscut public că și-a înșelat iubita. De această dată, paparazzii internaționali l-au suprins pe brazilian într-o ipostază incredibilă. Se pare că Neymar a înșelat-o din nou pe iubita însărcinată în nouă luni.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Neymar și Bruna Biancardi păreau mai fericiți ca niciodată, iar asta pentru că cei doi urmează să devină părinți în scurt timp.

Mai mult decât atât, știm despre fotbalistul internațional și iubita lui că formează un cuplu de peste trei ani însă relația lor a avut parte de mai multe șocuri pe parcursul timpului, iar toate acestea din cauza infidelităților fotbalistului lui Al Hilal, scrie spynews.ro

Cu tote că Bruna Biancardi este însărcinată în luna a noua, și urmează să aducă pe lume o fetiță, Neymar pare că tot nu se liniștește! De curând, starul brazilian a profitat de pauza competițională, iar din Brazilia a „fugit” direct în Barcelona pentru a-și vizita fiul.

Neymar și-a înșelat din nou iubita însărcinată în nouă luni! Cum a fost prins de această dată starul brazilian: „E singur” / FOTO

După ce și-a văzut copilul, pe Davi Lucca, cel care este stabilit împreună cu fosta iubită a lui Neymar în Barcelona, fotbalistul brazilian a decis că este momentul să se distreze puțin.

Și așa a și făcut, asta căci fotbalistul a avut parte de o escapadă nocturnă într-un club de noapte din Spania.

Cum a fost prins de această dată starul brazilian

Ei bine, starul brazilian a fost prins și de această dată. Mai exact, în urmă cu puțin timp, jurnalistul Leo Dias a publicat pe pagina sa oficială de Instagram mai multe imagini cu Neymar de la o petrecere organizată într-un club de noapte din Barcelona.

În imaginile surprinse de camerele de filmat, fotbalistul lui Al Hilal se afla într-un colț alături de două femei.

Neymar și-a înșelat din nou iubita însărcinată în nouă luni! Cum a fost prins de această dată starul brazilian: „E singur” / FOTO

Tatăl lui Neymar s-a implicat în scandal

Totodată, aceste imagini cu starul de la Al-Hilal și cele două femei din clubul de noapte din Barcelona au devenit rapid virale. Nu a trecut mult timp de când au apărut imaginile scandaloase cu fotbalistul internațional, căci tatăl acestuia a ținut să intervină în tot acest scandal.

Astfel, acesta a fost și momentul în care Neymar senior l-a contactat pe jurnalistul care a făcut publice imaginile. Când credea că îl va scoate din încurcătură, tatăl barzilianului l-a înfundat și mai mult pe fotbalistul brazilian.

Fiul meu este singur, sau nu?”, a transmis Neymar senior.

Apoi, în momentul în care a fost întrebat de jurnalist despre stadiul relației în care fiul sau se află cu Bruna Biancardi, acesta a dat-o la întors.

Are o relație, dar nimeni nu are treabă cu asta”, a spus tatăl lui Neymar.

Neymar și-a înșelat din nou iubita însărcinată în nouă luni! Cum a fost prins de această dată starul brazilian: „E singur” / FOTO



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92897367477417