Iunie 23, 2023
Neymar a recunoscut că și a înșelat iubita însărcinată! Ce mesaj a postat pe Instagram: “Mă simt obligat să…”
Neymar a recunoscut că și-a înșelat iubita însărcinată în trei luni! În urma greșelii făcute, starul brazilian și-a asumat vinovăția și și-a cerut scuze public, printr-o posatre, față de cea care urmează să îi dăruiască un copil.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Neymar este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din întreaga lume! Starul brazilian a dat dovadă de seriozitate maximă în sportul pe care îl practică, de-a lungul anilor, însă, în ceea ce privește relațiile, acesta s-a arătat infidel de mai multe ori, scrie spynews.ro

Așa s-a întâmplat și de această dată, când în urmă cu câteva zile, au apărut speculații în presa internațională cum că atacantul de la PSG și-ar fi înșelat iubita însărcinată în trei luni. Acest lucru s-a adeverit în final.

Neymar a recunoscut că și a înșelat iubita însărcinată! Ce mesaj a postat pe Instagram 

Ei bine, presa locală susţine că jucătorul a avut o aventură cu o bloggeriţă Fernanda Campos, deşi îşi împarte viaţa cu Bruna Biancardi de mai bine de un an.

Neymar a recunoscut că și a înșelat-o pe femeia care urmează să îi dăruiască un copil

În urma gestului pe care l-a făcut față de iubita sa însărcinată, Neymar a luat decizia să își ceară scuze față de aceasta, public, moment în care a decis să posteze pe internet o fotografie cu ei doi, însoțită de un mesaj de dragoste, dar și de părere de rău față de aceasta.

Neymar și Bruna Biancardi / Foto: Instagram: Neymarjr

Nu pot să justific şi să scuz ceea ce este de nejustificat şi de nescuzat. Nu trebuia să-mi dau seama ce am făcut, dar am nevoie de tine în viaţa noastră. Am văzut cât de expusă erai, cât de mult te durea totul şi cât de mult îţi doreai să fii alături de mine. Am făcut o greşeală. Am greşit. Îndrăznesc să spun că fac greşeli în fiecare zi, pe teren şi în afara lui.

Greşelile mele din viaţa personală, le rezolv acasă, în intimitatea mea, cu familia şi prietenii mei. Toate acestea au afectat una dintre cele mai speciale persoane din viaţa mea. Femeia pe care visez să o am alături de mine, mama copilului meu. A afectat familia ta, care acum este a mea. Afectează intimitatea într-un moment atât de special cum este maternitatea.

Mi-am cerut deja scuze pentru greşelile mele, pentru această expunere inutilă, dar mă simt obligat să vorbesc public. Dacă o chestiune privată devine publică, scuzele trebuie să fie făcute publice. Nu-mi pot imagina viaţa fără tine. Dragostea noastră pentru copilul nostru va fi mai puternică, dragostea noastră reciprocă ne va întări", a scris Neymar, pe pagina sa de Instagram, la câteva zile după ce s-a aflat că și-a înșelat iubita însărcinată

Neymar și Bruna Biancardi / Foto: Instagram: Neymarjr

El şi-a însoţit scrisoarea cu o fotografie cu el şi Bruna Biancardi, care, deocamdată, nu a dorit să se exprime public.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6347141265869