Martie 11, 2024
Nepotul Anastasiei Lazariuc a împlinit 16 ani! Ileana a postat o imagine emoționantă cu fiul ei cel mare
Ileana Lazariuc a postat o imagine emoționantă cu fiul ei cel mare, care a împlinit 16 ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ileana Lazariuc se bucură din plin de viața de familie. Fiul ei cel mare, Alexandru, născut pe 7 martie 2008, s-a transformat într-un adolescent, cu o prezență atletică și elegantă. Recent, Ileana a împărtășit o fotografie nouă cu fiul ei, însoțită de un mesaj aniversar.

La vârsta de 16 ani, Alexandru este nepotul cel mare al miliardarului Ion Țiriac și, împreună cu fratele său mai mic, Noah, de 14 ani, pare să fi moștenit cele mai bune calități de la părinții lor. Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac au divorțat discret, iar acum își cresc copiii într-un mediu liniștit, având toate motivele să fie mândri de ei, scrie elle.ro

Pe 7 martie, cu ocazia zilei lui Alexandru, Ileana Lazariuc a împărtășit o imagine adorabilă pe Instagram cu fiul ei cel mare. În fotografie, adolescentul se apleacă peste mama sa și o îmbrățișează, deși este aproape la fel de înalt ca ea, sărutând-o pe creștet. Fața lui este complet ascunsă în părul mamei sale, în timp ce Ileana își ține ochii închiși.

„Îți doresc să ai puterea de a face față provocărilor cu încredere și înțelepciune. Îți doresc aventură în călătoria ta și să te oprești mereu să ajuți pe cineva pe drum. Vezi lumina în ceilalți și tratează-i ca și cum asta e tot ce vezi. Ascultă-ți inima, sunt și voi fi mereu atât de mândră de tine! La mulți ani, cu dragoste, mama!”, a transmis Ileana Lazariuc pe Instagram.

Alexandru Ion Țiriac și fosta soție s-au separat după 17 ani de relație

Păstrându-și întotdeauna intimitatea, Ileana Lazariuc și Ion Țiriac au menținut relația lor departe de ochii publicului. Relația lor a început în 2002, iar din această uniune s-au născut Alexandru, în 2008, și Nicholas, în 2009. În același an, cei doi și-au oficializat relația prin căsătorie.

După o scurtă perioadă petrecută la Paris imediat după nuntă, au revenit în București. Cu toate acestea, în 2019, după 17 ani de relație, Ileana și Alexandru Ion Țiriac au anunțat cu discreție că au divorțat.

Ileana Lazariuc, prima fotografie după anunțarea divorțului de Ion Ion ...

Ion Țiriac a fost mereu discret când a fost vorba despre viața sa personală. Omul de afaceri și fostul tenismen are trei copii din două relații anterioare. 

Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc, la un pas de divort! | Antena 1

În 1963, Ion Țiriac s-a căsătorit cu Erika Braedt, o fostă handbalistă, iar după doi ani s-au despărțit. El a format un cuplu cu fotomodelul Mikette von Issenberg, alături de care are și un copil, pe Alexandru Ion Țiriac. Fostul jucător de tenis a fost împreună și cu Heather MacLachlan, din 1984 până în 1992.

Ion Țiriac mai are doi copii din relația cu jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad, pe Ioana Natalia și Karim. Fostul tenismen și Sophie Ayad s-au cunoscut la München în anul 1992, prin intermediul unei prietene, Barbara Becker.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97587370872498