Ianuarie 29, 2024
Natalia Gordienko, apariție senzuală în costum de baie! Reacțiile internauților
Natalia Gordienko petrece iarna departe de frigurile din Moldova. Artista a evadat împreună cu fiul ei, Cristian,pe o insulă exotică, unde se bucură de timpul petrecut împreună, nisipul auriu și soarele fierbinte.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ce poate fi mai frumos decât o vacanță exotică? O vacanță exotică alături de cel mai important bărbat din viața unei femei! Natalia Gordienko a hotărât să se răsfețe în noul an și l-a început cu o vacanță împreună cu Cristian!

"…и пусть весь мир подождёт
Пусть всегда будет солнце,
пусть всегда будет Мама, пусть всегда буду Я!!", a scris Natalia pe pagina sa de Facebook.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi copil mic

Natalia a împărtășit și câteva fotografii din vacanța de vis pe pagina sa de Instagram și ne-a arătat cât de bine arată în costum de baie. Aceasta a ales un costum alb din două piese, care i-a subliniat perfect formele.

"a coconut kinda life…", a scris Natalia.

 

 

 

Interpreta este într-o formă fizică de invidiat, iar fotografiile îndrăznețe nu au putut trece neobservate de cei peste 303 mii de urmăritori ai Nataliei. Internauții au recaționat cu sute de aprecieri și zeci de comentarii de amirație la felul în care arată vedeta.

"Вы просто красотка, и фигура не оторвать глаз)) хорошего отдыха и незабываемых эмоций, а они обязательно будут на таком курорте"

"Кокосовая жизнь мне нравится в таком варианте . Очень красивая девушка с прекрасной фигурой"

"Superbă priveliște. Superbă siluetă". Acestea au fost doare câteva dintre comentariile urmăritorilor.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91609072685242