August 23, 2018
Naomi Campbell are un nou iubit! Află cine este acesta!
Recent s-a vehiculat zvonul precum că supermodelul Naomi Campbell este însărcinată. Fostul iubit al modelului, rapperul Skepta, într-adevăr va deveni tată însă mama copilului lui nu va fi Naomi. Cei doi s-au despărțit iar Naomi - are un nou iubit!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nimeni nu s-ar fi gândit că dragostea dintre modelul Naomi Campbell și rapperul Skepta se va stinge atât de rapid. Cei doi nu au anunțat când s-a sfârșit relația lor, de aceea, toți au rămas șocați aflând că Skepta are o nouă iubită și Naomi, de altfel, tot are un nou iubit. 

 

 

Supermodelul în vârstă de 48 de ani a fost surprinsă recent la bordul unui iaht în St. Tropez. cu iluzionistul David Blaine. Cei doi se cunosc de mult timp, însă acum au început o adevărată istorie de dragoste. 

 

 

Naomi și noul său iubit s-au plimbat cu iahtul de-a lungul coastei franceze și păreau foarte apropiați și fericiți împreună. Se pare că David a făcut o magie pentru a o apropia pe Naomi de el, căci mai ieri, supermodelul trăia o poveste de dragoste nemărginită alături de Skepta.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6784644126892