Februarie 27, 2023
Moldoveanul care a ridicat sala în picioare la
Oleg Spînu vine din Republica Moldova și este este singurul artist din familie. Cântă la vioara, chitara, fluier, saxofon, dar și cu vocea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Este cunoscut în Chișinău și în toată Moldova, chiar  și în România și este adesea chemat la petreceri private că invitat special. 

Nu a mai participat la Romanii au talent și a venit să arate lumii că este un om bun și că este un “doctor al sufletului”

Oleg Spînu are 15 ani și vine din Corlățeni, Republica Moldova. Concurentul de la Românii au Talent 2023 a interpretat în emisiune o piesă de folclor, care i-a făcut pe spectatori să se ridice de pe scaune și să joace.

„Numele meu este Oleg Spînu, am 15 ani și mă ocup cu muzica încă de mic.

I-am cerut voie mamei să cânt în stradă și acolo am cântat o vară întreagă, câte o oră în fiecare zi. Îmi plăcea asta și mă motiva. Așa au început oamenii să mă cheme la zile de naștere, la nunți, la cumetrii, la botezuri, dar nu toată seara că eu sunt mic și să nu obosesc.

Lumea mă plătește când merg la ei și mă simt și eu că sunt o personalitate în familie.

Mama e bucuroasă, tata e bucuros, sora, fratele. Ei s-au străduit și au muncit să mă crească și deja și eu să am grijă pentru ei”, a povestit Oleg în culise.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7401938438416