Octombrie 23, 2023
Meryl Streep şi soţul ei s-au despărțit după un mariaj de 4 decenii și 4 copii. Cum a început povestea de dragoste cu final nefericit
Știrea pe care nimeni n-ar fi crezut-o posibilă: Meryl Streep şi soţul ei, Don Gummer, s-au despărţit după 45 de ani de căsnicie și 4 copii. Mai mult, ei duc vieți separate de 6 ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Meryl Streep şi soţul ei, sculptorul Don Gummer, s-au despărțit în urmă cu 6 ani, a anunțat, sâmbătă, revista People. Publicația a confirmat că Streep (74 de ani), câştigătoare a trei premii Oscar, şi Gummer (76 de ani) au încheiat discret partea romantică a relaţiei lor în urmă cu şase ani.

„Don Gummer şi Meryl Streep sunt separaţi de mai bine de 6 ani şi, deşi vor avea mereu grijă unul de celălalt, au ales vieţi separate”, a declarat un reprezentant al lui Streep pentru PEOPLE.

Deşi perechea nu a fost văzută public împreună de la Oscarurile din 2018, actriţa a fost văzută purtând verigheta chiar vineri, la Premiile Princesa de Asturias din 2023, în Spania. Pe 30 septembrie, ea şi Gummer şi-au sărbătorit cea de-a 45-a aniversare a căsătoriei, scrie libertateapentrufemei.ro

meryl-streep-don-gummer-profimedia-0815830227-3

Meryl Streep și Don Gummer, căsnicie de 45 de ani și 4 copii

După o relație de șase luni, Meryl Streep s-a căsătorit, în 1978, cu sculptorul Don Gummer. Cei doi s-au cunoscut prin fratele actriței.

Meryl Streep și soțul ei

În martie 1978, iubitul lui Meryl de la acea vreme, actorul John Cazle, a murit în urma unui cancer pulmonar. „A avut grijă de el ca și cum nu exista nimeni altcineva pe Pământ”, spunea regizorul Joe Papp, cu care Streep și Cazle au lucrat la filmul „Deer Hunter”.

Don Gummer a susținut-o pe Meryl în acele momente grele și a primit-o în apartamentul lui pe perioada filmărilor la „Kramer vs. Kramer”. La șase luni de la moartea lui John Cazle, Meryl și Don se căsătoreau în grădina părinților ei, scrie People. Au patru copii împreună: muzicianul Henry Wolfe Gummer (43 de ani) și actrițele Mamie Gummer (40 de ani), Louisa Jacobson Gummer (33 de ani) și Grace Gummer (37 de ani).

Cele trei fete ale lui Meryl Streep

The European Premiere of "Mary Poppins Returns" at The Royal Albert Hall, London on Wednesday 12 December 2018.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97540378570557