Ianuarie 16, 2024
Mel Gibson, 9 copii de la 3 femei. Între fiica lui cea mare și mezinul său e o diferență de 37 de ani
Mel Gibson este unul dintre tații-record de la Hollywood. Născut în 3 ianuarie 1956, actorul a avut, până acum, o viață plină și din punct de vedere profesional, dar și personal. A fost căsătorit o dată, acum are o relație cu o tânără care are jumătatea vârstei lui și este tatăl a 9 copii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cine sunt cele trei femei care i-au marcat viața lui Mel Gibson: un mariaj de 3 decenii, o relație tumultuoasă cu o rusoaică, iubire cu o tânără în vârstă de 33 de ani

O singură soție: Robyn Moore

În 1980, Mel Gibson a devenit tată pentru prima dată. Soția lui de la acea vreme, Robyn Moore Gibson, a adus-o atunci pe lume pe Hannah. Cei doi parteneri, care s-au cunoscut în 1977, când ea era asistenta medicală a unui stomatolog, iar el, un actor la început de carieră, au mai devenit apoi părinți de șase ori. S-au separat în 2006, iar divorțul s-a pronunțat în 2011. Despărțirea s-a produs la o zi după ce actorul a fost prins băut la volan, a dezvăluit el la ani după incident, scrie libertateapentrufemei.ro

Mel Gibson și fosta lui soție, Robyn. Foto: Profimedia 

După ce Robyn a intentat divorț, în 2009, actorul s-a afișat cu pianista rusă Oksana Grigorieva. Aceasta a adus rapid pe lume al optulea copil al lui Gibson. Pentru Mel, Oksana s-a convertit la catolicism. Relația lor a luat o turnură tulburătoare. În iunie 2010, rusoaica a cerut ordine de restricție. Aceasta a susținut că starul a lovit-o cu pumnul în față de mai multe ori.

„Am crezut că mă omoară”, spunea ea atunci, potrivit People. Mai târziu, Gibson a recunoscut că a pălmuit-o pe Grigorieva pentru că ar fi smucit-o pe fiica lor, Lucia. „Am pălmuit-o o dată pe Oksana, într-o încercare de a o readuce la realitate. Nu am lovit-o tare. Am vrut doar să o șochez ca să nu mai țipe și să nu o mai scuture pe Lucia înainte și înapoi”, a spus Mel în instanță. Scandalul i-a afectat tare cariera.

Mel Gibson și rusoaica Oksana Grigorieva, care l-a dăcut tată pentru a opta oară. Foto: Profimedia 

Mel Gibson se iubește acum cu o femeie cu aproape 35 de ani mai tânără decât el

După ce a încheiat cu scandal relația cu Oksana, Gibson s-a îndrăgostit de actuala lui parteneră, scenarista și regizoarea Rosalind Ross. Cei doi formează un cuplu din 2014 și au un fiu, Lars, al nouălea copil al actorului. S-au cunoscut când tânăra a început să lucreze la un scenariu pentru compania de producție a actorului.

„În ceea ce privește vârsta și relațiile, vorbim doar de un număr. Ne potrivim, ne înțelegem unul pe celălalt. Ea este adultă și suntem ok unul cu celălalt”, spunea Mel Gibson pentru Mirror, în urmă cu câțiva ani, despre diferența de vârstă de aproape 35 de ani dintre el și Rosalind. Gibson e născut în 1956, iar partenera lui, în 1990.

Mel Gibson, 9 copii de la 3 femei. Între fiica lui cea mare și mezinul său e o diferență de 37 de ani. Cine sunt fosta soție care i-a dăruit 7 copii și tânăra cu care se iubește acum

Frumoasa brunetă cu ochii albaștri lucrează tot în lumea filmului. Înainte de a intra în acest domeniu, a fost as în echitație. A fost un adevărat superstar și campioană mondială la sărituri peste obstacole, având în palmares mai multe medalii.

Totul despre cei 9 copii ai lui Mel Gibson: 7 băieți și 2 fete

Hannah

Hannah Gibson, în ziua nunții ei. Foto: Profimedia 

Fiica cea mare a lui Mel Gibson, Hannah, s-a născut în 1980. Nu a călcat pe urmele tatălui ei. La un moment dat, însă, a fost makeup artist în celebrul film „What Women Want”, în care Mel joacă rolul principal. În 2006, s-a căsătorit cu muzicianul Kenny Wayne Shepherd, alături de care are trei copii.

Christian și Edward

Christian și Edward sunt băieții gemeni ai lui Mel Gibson, născuți în 1982. Christian este cameraman la Hollywood. A lucrat cu tatăl lui pentru „Hacksaw Ridge” și „Daddy’s Home 2”. De cealaltă parte, fratele lui duce o viață mai privată. Este fondatorul unei companii care face mobilă din lemn la comandă.

William

William s-a născut în 1985. Duce o viață discretă și nu se știu prea multe detalii despre el.

Louis

Născut în 1988, Louis a scris și regizat filmul „Happy Hunting”. Spre deosebire de tatăl său, nu îi place să fie în fața camerei de luat vederi.

Milo Gibson și Mel Gibson. Foto: Profimedia 

Născut în 1990, Milo a călcat pe urmele tatălui său, jucând deja în mai multe filme. Este cunoscut pentru rolurile din „Hacksaw Ridge”, „All the Devil’s Men”, „Gangster Land” sau „Hurricane”. Înainte de a-și începe cariera a lucrat ca electrician.

Thomas

Thomas este cel mai mic dintre copiii pe care Mel Gibson îi are cu Robyn, singura femeie pe care a luat-o de soție. Acesta s-a născut în 1999.

Lucia

Singurul copil al lui Mel Gibson și al Oksanei Grigorvieva a venit pe lume în 2009. Adolescenta de acum e rareori văzută în public.

Lars

Mel Gibson, iubita lui, Rosalind, și fiul lor, Lars. Foto: Profimedia 

Lars, mezinul actorului, s-a născut în 2017. Este rodul iubirii cu actuala lui parteneră, Rosalind Ross.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70173907279968