Noiembrie 22, 2023
Megan Fox se îndrăgostea de fiecare actor cu care juca în filme. "Eram foarte rebelă și sălbatică"
Megan Fox, autoare a unei cărți de poezii, a dat din casă cu ocazia lansării acestui volum de creații personale. Actrița de 37 de ani spune că vechile povești de dragoste pe care le juca pe marele ecran au transformat-o într-o "dependentă de îndrăgostire".

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Megan Fox a apărut în emisiunea lui Drew Barrymore și, când a fost întrebată despre relațiile ei trecute, frumoasa vedetă a răspuns: "Când eram mai tânără, eram foarte rebelă și sălbatică. Fugeam mereu să mă îndrăgostesc de o nouă iubire, de un coleg de platou. Eram dependentă de îndrăgostire și cred că am rănit mulți oameni în acest proces, pentru că mulți au fost îndrăgostiți de mine și eu nu am respectat sau onorat asta", scrie peroz.ro

Lucrurile s-au schimbat, însă, după ce a devenit mamă. Megan are trei copii cu Brian Austin Green, fostul ei soț. "Când am avut copii, ceva s-a schimbat în mine. Cred că o mare parte din călătoria sufletului meu este să nu repet modelul părinților mei cu copiii mei. Am fost întotdeauna foarte conștientă de asta, așa că această persoană altruistă a apărut când am născut primul copil".

Logodnica lui Machine Gun Kelly s-a autodescris ca fiind "un spirit liber". 

Cu ani în urmă, într-un moment de rebeliune, Fox s-a răzbunat pe un fost iubit scriindu-i un citat din Friedrich Nietzsche pe pereții casei. "A trebuit să-și văruiască din nou dormitorul", a spus ea.

"Oricine a avut o relație cu mine când aveam 20 și ceva de ani, ar putea să scrie o carte de poezii, pentru că nu am fost tocmai o dulce", a mai adăugat Megan, care este autoarea volumului "Pretty Boys are Poisonous" ("Băieții frumoși sunt otrăvitori").



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87161374092102