Octombrie 30, 2023
Matthew Perry a murit fără să-și îndeplinească cel mai mare vis: „Aș fi fost un tată grozav”
Matthew Perry s-a stins din viață fulgerător, lăsând în urmă doar durere. Familia nu își poate reveni din șoc și nu înțelege cum s-a putut întâmpla o asemenea tragedie. Trupul neînsuflețit al actorului a fost găsit într-un jacuzzi din curtea sa, din Los Angeles. Se pare că s-ar fi înecat accidental. Un final trist pentru o viață presărată cu drame.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

S-a luptat cu alcoolismul. Matthew Perry nu s-a ferit niciodată să vorbească despre dependența sa de alcool, după ce a devenit celebru pentru rolul său, Chandler Bing, în „Friends” („Prietenii tăi”). „Când apare faima, este un fel de Disneyland pentru o vreme. Pentru mine a durat vreo opt luni, acest sentiment de «am reușit, sunt încântat, nu am nici o problemă în lume.» Și apoi îți dai seama că celebritatea nu realizează nimic, cu siguranță nu umple nici o gaură în viața ta”, a spus el pentru The New York Times în 2002, la un an după ce s-a lăsat de băutură. „Nu am făcut-o pentru că aveam chef. M-am lăsat pentru că eram îngrijorat că voi muri a doua zi.”

A fost dependent de opioide. După un accident de jet ski în 1977, actorul a devenit dependent de Vicodin, un analgezic opioid, derivat din codeină. La un moment dat, în timpul perioadei în care filma „Friends”, Matthew Perry lua și 55 de Vicodin pe zi și avea 128 de kilograme. Nu ştiam cum să mă opresc”, a mărturisit el în cartea sa, „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”, lansată în 2022, scrie click.ro

Perry: „Dependența nu o poți învinge singur”

Internat la dezintoxicare de 15 ori. Matthew Perry a fost internat la dezintoxicare, de-a lungul anilor, de 15 ori. Anul trecut, actorul a spus că toate aceste intervenții au dat roade și a spus că se simte sănătos. Cu toate acestea, nu a vrut să dezvăluie de cât timp nu a mai luat droguri și nu a mai pus gura pe alcool. „Dependența este mult prea puternică și nu poți să o învingi de unul singur. Boala asta așteaptă să te prindă singur. Pentru că doar singur vei pierde în fața ei.“, a spus actorul, în memoriile sale.

Actorul a jucat în „Friends” timp de 10 sezoane (Foto: Arhivă personală_ 

Marele său vis neîndeplinit a fost să devină tată. Perry a afirmat că și-a dorit enorm de tare să aibă copii. „Cred că aș fi un tată grozav. Eu într-adevăr am crescut cu o mulțime de copii mici în jurul meu și probabil de aceea, dar abia aștept să devin tată.”, a declarat el, pentru revista People, în octombrie 2022.

Nu s-a căsătorit niciodată. Deși a avut relații cu mai  multe femei celebre, printre care Julia Roberts, Perry nu a fost căsătorit niciodată. A recunoscut, tot anul trecut, că și-a sabotat singur relațiile: „Mi-era frică. Găseam mereu ceva greșit și mă despărțeam de ele. Eu eram, de fapt, problema”.

Colegii din „Friends” , șocați de moartea actorului

Morgan Fairchild, care a jucat-o pe mama lui Perry în serial, a scris un mesaj de condoleanțe, pe rețelele sociale: „Am inima frântă de moartea prematură a «fiului» meu, Matthew Perry. Pierderea unui astfel de  tânăr actor genial este un șoc.” Actrița Paget Brewster, care a jucat-o pe iubita lui Chandler, Kathy, în sezonul patru din „Friends”, a scris pe rețeaua X: „A fost drăguț cu mine pe platourile de filmare, dar și de fiecare dată când l-am văzut în deceniile de după. Vă rog să citiți cartea lui. A fost moștenirea lui să-i ajute pe alții. Nu se va odihni însă în pace. E deja prea ocupat să-i facă pe toți să râdă acolo sus.” Ceilalți colegi, David Schimmer (Ross), Jennifer Aniston (Rachel), Matt LeBlanc (Joey), Lisa Judrow (Phoebe) și Courteney Cox (Monica) nu au avut nici o reacție publică.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56322431564331