Octombrie 06, 2023
Mărturisire șocantă! De 4 ani încoace, Carla Bruni s-a luptat în secret cu cancerul la sân
Fosta Primă Doamnă a Franței a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2019.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru că luna octombrie este dedicată, în mod tradițional, luptei contra cancerului la sân, multe celebrități sunt invitate să vorbească despre lupta lor împotriva acestei maladii. Iar de această dată, Carla Bruni, fosta Primă Doamnă a Franței, a fost cea care dezvăluit în premieră că a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2019.

Spre șocul tuturor, soția lui Nicolas Sarkozy a vorbit pentru prima dată despre episodul greu pe care l-a trăit cu această boală, pentru a sensibiliza femeile cu privire la importanța primirii unui diagnostic la timp. Fostul fotomodelul italian a dezvăluit celor peste 800.000 de urmăritori de pe Instagram că a dus în secret lupta cu cancerul și că a fost supusă unei intervenții chirurgicale, chimioterapiei și terapiei hormonale.

Carla Bruni, pe coperta „Vanity Fair” de septembrie. FOTO: Instagram

Într-un videoclip în care Carla Bruni apare așezată în fața unui perete cu un colaj de fotografii cu cele mai bune momente din viața ei, cântăreața povestește momentul complicat pe care l-a trăit, în timp ce pe fundal se aude melodia „Quand c'est?” a lui Stromae.

Carla Bruni, pe coperta „Vanity Fair” de septembrie. FOTO: Instagram

„Am avut noroc: cancerul meu nu era încă agresiv. De ce nu era agresiv? Pentru că în fiecare an, la aceeași dată, îmi fac o mamografie. Dacă nu mi-o făceam în fiecare an, astăzi nu aș fi avut sânul stâng", a explicat Carla Bruni prin intermediul afișelor în care și-a spus povestea.

Carla Bruni, pe coperta „Vanity Fair” de septembrie. FOTO: Instagram

Carla Bruni a decis să rupă tăcerea și să vorbească pentru prima dată despre cancerul de care a suferit, deoarece crede cu tărie că mărturia ei poate salva viețile altor femei.

În finalul videoclipului, Carla Bruni a subliniat importanța efectuării unei mamografii anuale pentru femei și faptul că un diagnostic la timp poate face diferența între viață și moarte: „Dacă fac această postare nu este pentru a da detalii despre sănătatea mea. Acest lucru mă dezgustă și am ezitat mult timp înainte de a mă exprima. Nu, dacă fac această postare astăzi este pentru a vă transmite un singur mesaj. Dar este un mesaj fundamental pentru toate femeile care citesc asta: faceți-vă mamografii în fiecare an. Faceți-vă mamografii. Viețile voastre depind de asta", a subliniat top modelul devenit celebru în anii ’90, care este vedeta noii ediții a revistei „Vanity Fair”.

Carla Bruni, pe coperta „Vanity Fair” de septembrie. FOTO: Instagram



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68876624107361