Martie 13, 2024
Marina Cârnaț, la 5 ani de activitate pe Instagram: "Am fost și sunt o mamă dedicată a 9 copii și o gospodină înflăcărată"
Marina Cârnaț, bloggeriță, mamă a nouă copii, antreprenoare, urmărită de peste 265 de mii de urmăritori pe Instagram, sărbătorește cu mândrie cinci ani de la lansarea blogului său

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu un total de 574 de postări, Marina a adus în lumina virtuală o viață plină de pozitivitate și provocări. În acești ani, ea a devenit un exemplu de putere și reziliență pentru mulți, subliniind importanța răbdării, determinării și încrederii în propriile abilități.

Transformarea sa nu se rezumă doar la succesul în afaceri, ci și la descoperirea unei puteri interioare și a capacității de a influența și inspira pe alții în multiple domenii ale vieții.

"Blogul meu are 5 ani!

Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru feedback-ul vostru și pentru că sunteți alături de noi până azi!

De când mă urmărești? 

Sunt 5 ani in 574 de postări… o viața intensa și atât de frumoasa și pozitiva. Ma uit in trecut și ma simt binecuvântata pentru fiecare clipa petrecuta aici.

Am fost și sunt o mamă dedicată a 9 copii și o gospodină înflăcărată. În acești ani, am învățat că nu contează de unde pleci, ci direcția în care te îndrepți, am descoperit puterea și reziliența unei mame, dar și dorința de a-mi depăși limitele și de a realiza mai mult pentru a fi exemplu și mai consistent pentru copiii mei. Am simțit o chemare interioară de a-mi urma valorile și convingerile și de a transforma visurile în realitate. Am descoperit puterea răbdării și a determinării în fiecare zi, am învățat să nu mă tem de schimbare și să-mi urmez pasiunile cu încredere.

Astfel, am pornit pe drumul antreprenoriatului și al construirii unei afaceri proprii, din confortul zonei in care ma aflu: sotie grijulie, mama mereu prezenta, gospodina impecabilă. Da! E posibil așa ceva! Nu am crezut vreodată ca poate exista așa o activitate care sa îmbine armonios: sănătatea mintală, fizică, relații umane, finanțe, timp liber!

Această transformare nu a fost doar despre succesul în afaceri, ci și despre descoperirea puterii interioare, a încrederii în propriile abilități și a capacitatății de a influența și inspira pe alții in mult mai multe domenii decât am făcut-o până acum!

Fiti alături de familia noastră mare si pozitiva, pentru ca vom împărtăși in continuare momente din viața de părinți si de persoane publice, care sa va inspire și să vă ajute să vă dezvoltați și să vă bucurați de fiecare aspect al vieții voastre.

Vă mulțumesc încă o dată pentru susținerea voastră și pentru că sunteți parte din comunitatea noastră minunată.", a scris Marina Cârnaț.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.43380188941956