Martie 19, 2024
Marina Cârnaț, despre maternitate: "Este despre a da naștere unei noi versiuni ale mele"
Marina Cârnaț dezvăluie perspectivele sale asupra maternității: "Un dans sublim între lumină și întuneric"

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Bloggerița Marina Cârnaț și-a împărtășit recent gândurile profunde despre maternitate într-o postare emoționantă pentru cei peste 265 de mii urmăritori pe Instagram.

În postare, ea își împărtășește reflecțiile intime despre cum maternitatea a devenit "povestea metamorfozei" ei, transformând-o în "creatorul propriului univers". Cu delicatețe și sinceritate, Marina dezvăluie că în spatele fiecărui zâmbet al copiilor ei se află "un ocean imens de curaj și sacrificiu", evidențiind emoțiile și provocările profunde pe care le implică creșterea copiilor.

"Maternitatea pentru mine este un dans sublim între extindere și contracție, între lumină și întuneric. E povestea metamorfozei mele, în care am devenit creatorul propriului meu univers.

În spatele fiecărui zâmbet de copil al meu se ascunde un ocean imens de curaj și sacrificiu; o poveste în care timpul se întinde pentru a iubi, a hrăni, a îngriji si a educa. Maternitatea pentru mine este despre a da naștere unei noi versiuni ale mele, unui eu mai puternic și mai iubitor.

Maternitatea este despre a asculta cu atenție primele cuvinte și a simți fiorii emoției când copilul își spune pentru prima dată “Te iubesc, mami”. Am devenit un artist al multitasking-ului si ghid plin de informații si înțelepciune pentru micuții mei. Am învățat sa fiu puternica în momente de slăbiciune și să învăț din fiecare experiență.", a scris Marina Cârnaț pe pagina sa de Instagram.

Această postare a stârnit reacții din partea comunității online, mulți împărtășind experiențe similare și apreciind sinceritatea și vulnerabilitatea ei, răsplătind-o cu zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0241281986237