Octombrie 13, 2022
Maria Sharapova şi-a arătat băiețelul de trei luni pe rețelele de socializare
Pentru prima oară după ce a născut, fosta tenismenă le-a făcut o surpriză fanilor şi a apărut cu cel mai preţios "trofeu" al ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În luna iulie, Maria Sharapova (35) și logodnicul său, Alexander Gilkes (42), au devenit fericiții părinți ai unui băiețel perfect sănătos, care a primit numele de Theodore. Atunci când a născut, Maria Sharapova a spus că băiețelul ei este „cel mai frumos, provocator şi plăcut dar pe care l-ar fi putut cere”.

Acum, la trei luni de la acel moment, jucătoarea de tenis a publicat o primă fotografie cu micuţul. „Masha” își ține în brațe fiul și radiază de fericire. Ce-i drept, Maria Sharapova nu i-a arătat nici acum chipul, dar fanii au fost fericiţi s-o vadă şi în această ipostază de mămică. „My love” este comentariul care însoțește postarea rusoaicei de pe Instagram.

Maria Sharapova cu fiul ei   Instagram jpg

Maria Sharapova s-a retras din tenis cu doi ani în urmă, după ce ultimii ani au fost umbriţi de evenimentul de pe 7 martie 2016, de la Los Angeles, când a anunțat că a fost depistată pozitiv cu meldonium, substanță care devenise interzisă de la 1 ianuarie același an. După ispășirea suspendării, Sharapova nu a mai revenit niciodată la forma de odinioară, ea zbătându-se în anonimat din punct de vedere al rezultatelor sportive. În cele din urmă, a decis să se retragă.

Tot acum doi ani și-a mutat domiciliul în Statele Unite ale Americii, în Los Angeles. Fosta tenismenă locuiește împreună cu logodnicul său, Alexander Gilkes, cu care a început să se întâlnească în ianuarie 2018. Cei doi s-au logodit pe 17 decembrie 2020. 

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73037028312683