Septembrie 21, 2023
Mama lui David Beckham nu a fost încântată de relația acestuia cu Victoria: "Ne era teamă că va pierde totul"
Victoria și David Beckham sunt exemplul unor parteneri care sunt acolo unul pentru celălalt, în orice moment, și al unui cuplu longeviv, în ciuda faptului că, de când sunt împreună, au fost continuu în lumina reflectoarelor. Mama fostului fotbalist nu a crezut, la început, în relația fiului ei cu artista pop care făcea parte din trupa Spice Girls.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sandra, mama lui David Beckham, a dezvăluit fricile pe care le-a avut când a aflat că fiul ei a început o relație cu Victoria Addams. Seria documentară "Beckham", în patru părți, urmărește traiectoria lui David de la originile lui umile până când a devenit un superstar al fotbalului. 

Victoria și David Beckham 

Într-un clip de două minute postat înainte ca show-ul să fie lansat oficial, mama lui David, Sandra, în vârstă de 74 de ani, vorbește despre începutul relației acestuia cu Victoria, din 1997. Aceasta recunoaște că a fost îngrijorată că iubirea avea să-l deturneze de la cariera lui. David era la Manchester United când în peisaj a apărut Victoria, pe atunci membră în trupa Spice Girls, scrie peroz.ro

"Ne-a fost teamă că avea să piardă tot, toată munca pe care o depusese, pentru că, până atunci, fotbalul fusese mereu pe primul loc, iar dintr-odată nu mai era", a spus Sandra Beckham.

David Beckham și mama lui 

David și Victoria au devenit un brand împreună. Au primit nenumărate contracte comune, erau pe primele pagini ale revistelor și iată că și după mai bine de 25 de ani sunt tot uniți. Au patru copii împreună, trei băieți și o fată, mezina familiei, Brooklyn (24 de ani), Romeo (21 de ani), Cruz (18 ani) și Harper (12 ani), dar și o avere de circa 400 de milioane de lire sterline.

Începutul relației dintre David și Victoria a fost ținut secret. S-au cunoscut la un meci caritabil de fotbal. Managerul ei de la acea vreme i-a sugerat să nu facă publică legătura lor. "Ne întâlneam în parcări", spune acum fosta solistă devenită designer vestimentar.

Deși David spune că la acel moment nu s-a schimbat, fostul lui antrenor, Alex Ferguson, înlcontrazice: "Ei bine, s-a schimbat. Nu e niciun dubiu legat de asta".

Documentarul îi mai arată pe cei doi soți și pe fiul lor cel mare, Brooklyn, pe când era foarte mic, terifiați de fotografii care nu le dădeau pace la începuturile lor ca tânără familie. 

Familia Beckham ar fi semnat un contract de 16 milioane de lire sterline, anul trecut, pentru documentarul în patru episoade ce va fi lansat în luna octombrie, scrie Daily Mail.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76588225364685