Iunie 19, 2023
Loredana Groza, acuzată că exagerează cu Photoshop-ul. E de nerecunoscut la 52 de ani
Loredana Groza izbutește mereu să își dea pe spate fanii cu ținutele ei spectaculoase prin care își arată silueta de invidiat la cei 52 de ani!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Artista are un trup de invidiat și nu se rușinează niciodată să-l arate, de fiecare dată când poate, pe rețelele de socializare. Deși de obicei este îmbrăcată sumar, de data aceasta Loredana a ales o ținută elegantă, nedecoltată, dar extrem de sexy, iar fanii au observat imediat, scrie click.ro

Tot la fel de rapid au observat internauții și faptul că fotografia postată de Loredana Groza pare a fi ușor editată în Photoshop.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Deși primește numeroase critici în zona aceasta, Loredana Groza nu se lasă și, la 52 de ani ai săi, demonstrează mereu că are apariții impecabile!

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Loredana revine pe micile ecrane

În descrierea imaginii de mai sus, Loredana își anunță fanii de pe Instagram că este în platou, la Antena 1. Deşi toată lumea o ştie mai mult ca solistă, artista a jucat în multe filme şi seriale.

Ei bine, Loredana a decis că este gata să se întoarcă pe micile ecrane și acum filmează comedie, la postul TV amintit mai sus, ce poartă semnătura Ruxandra Ion, „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”.

În film şi-a făcut debutul în „A doua cădere a Constantinopolului”, fiind cel mai mare succes de casă în cinemaul românesc. Avea 24 de ani şi a făcut furori alături de Aurelian Temişan. Apoi a jucat în filme internaţionale, precum „Modigliani”, alături de Andy Garcia, dar şi româneşti, „Minte-mă frumos” sau „Moştenirea”, şi în seriale tv de succes, precum „Regina”, „Inimă de ţigan” sau „Aniela”.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Ce fel de personaj intepretează Loredana

 Loredana o va interpreta pe Felicia Soare, mama Dianei, logodnica lui Victor (Matei Negrescu), o cântăreaţă nonconformistă, care cânta într-un bar înainte de Revoluţie.

După ce a pus mâna pe un politician înstărit, a uitat de unde a plecat şi nu s-a sfiit să îşi înşele bărbatul de nenumărate ori, fără scrupule.

„Sunt încântată să fac parte din acest nou proiect şi să mă reîntâlnesc cu o parte din echipa cu care am lucrat la Inimă de ţigan sau Regina. Îmi place să joc, chiar dacă e o diferenţă între a juca un personaj pe scenă, aşa cum fac în musical-ul Mamma Mia şi a interpreta un rol pe micul sau marele ecran.

Personajul meu din noul serial se numeşte Felicia şi este un personaj controversat. Îmi dă posibilitatea să-l abordez într-o cheie diferită faţă de personajele pe care le-am jucat până acum. E o nouă provocare şi se ştie că îmi plac provocările!”, a declarat Loredana.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.53956699371338