August 28, 2023
Loredana Groza a renunțat la un singur aliment și nu regretă deloc! Cum reușește să se mențină atât de sexy, la 53 de ani
Loredana Groza sfidează cu mare ușurință trecerea anilor. Cântăreața a luat decizia să renunțe la consumul unui aliment pe care majoritatea românilor îl mănâncă aproape zilnic: pâinea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, în cadrul unui interviu pe care l-a oferit presei, solista a mărturisit că un stil de viață disciplinat, cu o alimentație corectă sunt necesare pentru ea, mai ales prin prisma faptului că este cântăreață și mai tot timpul este pe drumuri

Loredana Groza, despre importanța autodisciplinei

Loredana Groza știe cât de importantă este să își mențină numărul de kilograme și să nu cadă în capcana mâncărurilor nesănătoase, mai ales că în majoritatea timpului se află plecată în concerte, scrie click.ro

„Nu prea am timp să mă gândesc să arăt altfel, pentru că atunci când ești tot timpul plecat, pe drumuri, trebuie să ai un regim extrem de disciplinat de viață. Altfel nu ai avea energia să cânți două ore, să îți faci încălzirea, și fizică, dar și vocală. Trebuie să își drămăluești foarte bine timpul, somnul, bineînțeles că mâncatul este esențial, pentru că el îți dă energia pe care trebuie să o consumi, și în același timp să nu te încarci prea tare. Mâncăm mai puțin și avem mai multă energie”, susține Loredana Groza, pentru UNICA.RO.

Loredana Groza și-a făcut o schimbare de look neașteptată. Cum are ...

Loredana Groza: „Noi suntem cei care plătim creditul”

Cât despre pâine, alimentul la care a renunțat, vedeta a învățat să-și cunoască foarte bine corpul și nevoile pe care le are. 

„Nu mă ating de pâine și de tot ceea ce ține de făină, gluten. Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. Cred că trebuie să își cunoști corpul. Ajungem la un anumit moment în care trebuie să știm foarte bine cum să ne întreținem și cum să ne hrănim și ce are nevoie corpul nostru.

Sunt ani de zile în care am făcut tot felul de excese și îți dai seama că tot noi suntem cei care plătim creditul”, mai spune solista pentru sursa amintită. 

Loredana Groza a lansat piesa Unde ești? în colaborare cu Deepcentral



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.99845361709595