August 23, 2017
Lily-Rose Depp, topless la 18 ani pe coperta CR Fashion Book
Modelul si actrita Lily-Rose Depp, fiica actorului Johnny Depp si a modelului Vanessa Paradis, este protagonista unei sedinte foto inedite.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Modelul si actrita Lily-Rose Depp, fiica actorului Johnny Depp si a modelului Vanessa Paradis, a fost aleasa pentru una dintre cele patru coperte ale revistei CR Fashion Book in care apare purtand o camasa descheiata si tinand in mana o tigara.

 

 

Natalie Portman, actrita alaturi de care Lily-Rose joaca in filmul “Planetarium”, i-a luat interviu despre partea sa mai senzuala pe care o arata in pictorialul din interiorul revistei; Lily-Rose raspunzand ca la 18 ani s-a simtit destul de increzatoare in pielea ei pentru a aborda look-uri mai sexy. Mai mult, Lily-Rose a povestit in cadrul interviului si despre primul ei pictorial pentru Chanel, stilizat de Carine Roitfield, care a marcat debutul ei la 15 ani.

 

 

Tanara actrita a recunoscut ca inspiratia din spatele pictorialului a fost insasi mama ei, care a fost imortalizata de acelasi fotograf atunci cand era de varsta fiicei ei si a completat ca desi poate parea foarte norocoasa sa aiba asemenea parinti faimosi, ea vrea ca lumea sa stie ca nu a ajuns de succes numai datorita numelui de familie pe care il poarta.

Ea a declarat ca „multi oameni cred ca m-am apucat de actorie doar datorita tatalui meu si ca nu a trebuit sa muncesc la fel de mult pentru a fi observata sau recunoscuta in industrie, deci cred ca asta ma face sa lucrez de doua ori mai mult pentru a demonstra tuturor ca nu fac asta doar pentru ca e usor sau pentru ca celebritatea imi curge prin vene.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0930104255676