Noiembrie 01, 2023
Leonardo DiCaprio, ironizat după ce s-a aflat că noua lui iubită nici nu era născută când el a jucat în "Titanic"
Nu mai este un secret pentru nimeni că Leonardo DiCaprio are o atracție pentru femeile tinere și frumoase. De-a lungul anilor, a avut relații cu mai multe modele și cea mai recentă legătură amoroasă a sa este tot cu un model. Vittoria Ceretti are 25 de ani, e din Italia și e un model cunoscut și de succes. Noua relație a lui Leo l-a aruncat în vâltoarea comentariilor de pe internet.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul de 48 de ani a fost ironizat de internauți după ce s-a aflat vârsta Victoriei și faptul că ea nici nu era născută atunci când DiCaprio devenea cunoscut și admirat grație rolului din "Titanic". Modelul s-a născut în 7 iunie 1998, în timp ce pelicula care i-a adus celebritatea lui Leo a apărut în decembrie 1997.

"Are deja 25 de ani? Înseamnă că mai are vreo 8 luni de relație"; "Ei bine, nici Leo nu era născut atunci când Titanicul s-a scufundat, așa că amândoi au ratat versiunile anterioare ale poveștii", au scris câteva persoane pe Reddit, transmite peroz.ro

Cele mai multe relații ale starului de la Hollywood s-au încheiat brusc, din coincidență sau nu, atunci când partenerele lui au împlinit 25 de ani. Este și cazul ultimei lui legături serioase, cu modelul Camila Morrone, cu care a fost cinci ani. Relația s-a terminat în vara lui 2022, la câteva săptămâni după ce tânăra a împlinit 25 de ani.

Leo și Vittoria Ceretti s-au cunoscut în Franța, în timpul Festivalului de Film de la Cannes, unde el și-a prezentat noua peliculă, "Killers of the Flower Moon". Vittoria este din Italia și lucrează ca model pentru designeri renumiți. Presa internațională spune că aceasta s-a despărțit de mai puțin de un an de soțul ei, DJ-ul Matteo Milleri, pe care-l numea "dragostea vieții mele". Cei doi nu au mai fost văzuți împreună din  decembrie 2022.

Vittoria este fiica creatoarei de modă Francesca Lazzaro. Este model de la 14 ani, când a fost descoperită de o mare agenție din domeniu. Are peste 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram, este la apogeul carierei și este prietenă cu alte modele cunoscute.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0474617481232