Mai 18, 2023
Legătura neștiută dintre Rareș Prisacariu și Fuego. Cum a influențat marele artist viața copilului-minune
Rareș Prisacariu este tânărul care a câștigat „Românii au talent” 2023 și premiul în valoare de 120.000 de euro. Puțină lumea știe, însă că băiatul s-a făcut remarcat în iarna anului 2022, atunci când a participat la emisiunea moderată de Fuego, de pe TVR2, „Drag de România Mea". Paul Surugiu declara pe atunci că ,,noi i-am arătat lumina pentru oameni, materialul va rămâne înscris în arhive, atunci când el va ajunge un nume mare".

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În iarna anului 2022, Rareș Prisacariu a participat la emisiunea „Drag de România Mea" de la TVR2, moderată de Fuego. Tânărul a uimit atunci întreaga țară, iar clipurile în care recită poezii patriotice au devenit virale. S-a văzut clar atunci că băiatul are o capacitate extraordinară de memorare care îl situează în rândul micilor genii, scrie click.ro

În emisiune, Rareș Prisacariu a susținut un moment emoționat, recitând un fragment din Scrisoare către România, scrisă de Fuego în urmă cu câțiva ani, de Ziua Națională.

Rareș Prisacariu, la emisiunea „Drag de România Mea" Foto: Captură YouTube

Fuego, despre Rareș Prisacariu: ,,El va ajunge un nume mare"

,,Dragii mei, ați putut vedea și admira duminica trecută, la ”Drag de România mea”, un copil fenomen, pe Rareș Prisăcariu! Să țineți minte că la noi, la ”Drag de România mea!”, l-ați văzut prima oară, noi i-am arătat lumina pentru oameni, asta pentru că acest material, de la Televiziunea Națională, va rămâne înscris în arhive, atunci când el va ajunge un mare nume.

Rareș are șapte ani și vine din leagănul culturii, de la Botoșani, acolo unde urmează cursuri de teatru la Școala Populară de Arte. Încă de la trei ani știa numeroase informații din multe domenii, se exprima cursiv și reținea texte întregi pe dinafară, cu ușurință. Și nu reține mecanic, având o memorie fantastică, ci le trece prin filtrul sufletului.

Nu face niciun efort pentru asta, se bucură de copilărie și de inocența vârstei sale. Ca el nu sunt mulți copii, care să respire cu bucurie România și poezia, să le poarte în piept, în formare, în fiecare tresărire", scria Paul Surugiu, în decembrie 2022, pe pagina lui oficială de Facebook. 

Cine este Rareș Prisacariu

Rareș Prisacariu este elev în clasa I-a la Școala Gimnazială nr. 7 din Botoșani. În particular, urmează cursuri de actorie la Școala Populară de Arte „George Enescu”, făcând parte din trupa mică la teatru.

La doar 7 ani, Rareș a citit peste 200 de cărți, iar capacitatea sa de memorare i-a uimit pe jurații de la „Românii au talent”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96558618545532