August 25, 2021
Lecție de stil de la Beyoncé și Jay-Z. Cum se poartă diamantele spectaculoase
Beyoncé și Jay-Z apar pentru prima dată împreună într-o campanie publicitară și o fac în stil. În fotografiile lansate săptămâna asta de Tiffany & Co., cântăreața etalează faimosul diamant Tiffany’s.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Purtat până acum de numai patru oameni (Mary Whitehouse, Audrey Hepburn, Lady Gaga și Beyoncé), diamantul galben de 128.54 karate a fost scos la suprafață în 1877, dintr-o mină din Africa de Sud, și are 82 de fațete. Charles Lewis Tiffany, fondatorul impresionantului business american, l-a cumpărat în 1878.

Audrey Hepburn a purtat piatra prețioasă în 1961, în niște fotografii promoționale pentru celebrul film Breakfast at Tiffany’s.

Din 2012, de la a 175-a aniversare a brand-ului, diamantul atârnă de un colier din diamante albe care poate fi văzut, în reclamele de anul acesta, la gâtul lui Beyoncé.

După cum a observat publicația WWD, alături de puternicul cuplu mai apare un star: un tablou de Jean-Michel Basquiat, în faimoasa culoare albastră a magazinului de bijuterii. Tiffany a achiziționat recent opera de artă, intitulată Equals Pi, care fusese în posesia unui colecționar privat de la începutul anilor 1980, când a fost creată. Potrivit companiei, tabloul urmează să fie expus în magazinul de pe Fifth Avenue, renovat recent.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2399463653564