Martie 13, 2024
Laura Cosoi, secretul familiei cu 3 copii și încă unul pe drum, fără bone: "Eu am un soț foarte implicat"
Trei copii acasă, unul pe drum, crescuți fără bone, dar cu mult ajutor din partea soțului. Laura Cosoi povestește, cu recunoștință, despre cât de important e Cosmin în viața ei și a fetelor. Bărbatul e atât de fascinat să fie tată, încât ar renunța pe loc la afaceri, ca să stea numai cu copiii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Laura Cosoi are 42 de ani și o viață zugrăvită în culori frumoase: un soț care o adoră, o carieră ascendentă, trei fetițe minunate și încă un bebeluș pe drum. Necazurile nu au ocolit-o, fiind acum orfană de ambii părinți, dar fiecare experiență a călit-o și a modelat-o.

Actrița a povestit lucruri neștiute despre familia ei numeroasă, în interviul acordat lui Damian Drăghici, la podcastul acestuia. Mulți oameni și-au dat coate, poate, atunci când au aflat că este însărcinată cu al patrulea copil, dar uite ce spune Laura despre soțul ei, omul de afaceri Cosmin Curticăpean. Este atât de îndrăgostit de rolul de tată, încât tot timpul pe care îl are îl investește în familie, scrie libertateapentrufemei.ro

A crescut copiii fără bone

„Noi nu am avut bonă pentru copii, întotdeauna am avut pe cineva care ne-a ajutat în casă, la curățenie. Părinții, fiind ba în Ardeal, ba în Moldova, veneau ocazional, normal, plus că ei au lucrat până de curând, mă refer aici la părinții lui Cosmin, care s-au pensionat de curând, iar mama era încă în activitate, adică nu putea să vină chiar tot timpul. Mama m-a ajutat mult cu bebelușii, iar părinții lui Cosmin, apoi. Nu am avut bonă, dar ne-am ajutat reciproc eu și Cosmin”.

laura-cosoi-fetite

„Nu am intrat niciodată pe forumuri, pe grupuri de mămici. Eu sunt un om care crede foarte mult în instinct (…). Eu cred că fiecare femeie știe ce are de făcut dacă e conectată cu ea. Singurul reper al meu a fost Cosmin și instintul. Și copilul. Am comunicat cu copilul încă din sarcină. Mi s-a părut că ne vom descurca foarte bine pe perioada nașterii naturale, mi s-a păut că eu cu Rita, apoi cu Vera, apoi cu Lara putem să naștem împreună cum s-ar zice.

Eu sunt o femeie care nu se plânge, nu mă plâng, pare că e mai mult frumos decât greu. Dar evident că este și greu, sunt momente în care îmi pierd răbdarea și e normal. Cea mai mare provocare pe care am simțit-o a fost de la un copil la al doilea copil, că aia e o schimbare, dar de la doi încolo nu mai e o problemă.

laura-cosoi-cosmin-curticapean-333-1

Laura Cosoi: „Eu am un soț foarte implicat, real”

„Vorbeam de curând, într-un interviu, eram întrebată cum fac față. Nu știu, eu am un soț foarte implicat, real. Stăm la fel de mult cu copiii. Realmente în viața lui nu există ceva mai important decât noi, nu există. Și tot ce face face în așa fel încât să fie acasă.

Dar, pe de altă parte, avem și foarte mult timp liber, pentru că toți copiii merg la creșă și la grădiniță, de la un an le-am dat, și a fost foarte frumos: imunitatea s-a întărit, nu au fost bolnăvicioase, s-au adaptat ușor, pleacă de la 9 dimineața de acasă și stau până seara la 5 acolo. Apoi vin acasă și stăm în curte mult, mult, până la 9-10 seara când e lumină”, a mai povestit Laura, moment în care Damian Drăghici o întrerupe, zicând: „Mi-aș dori să nu mai lucrez deloc și să stau toată ziua printre copii”.

cosmin-curticapean-si-fetele

S-au gândit și la adopție

„Asta își dorește și Cosmin, dar cred că e de vârstă. Asta îmi spune el, visul lui e să termine cu afacerile astea, să le pună pe picioare, să câștigăm bani din tot ce avem și noi să nu mai facem nimic, să stăm toată ziua cu ei”.

Damian Drăghici a vorbit și despre intenția de a adopta, într-o bună zi, iar Laura a confirmat că și ei au avut acest gând. A existat și există, însă, o reținere. „Ne-am gândit la asta, la un moment dat însă întotdeauna ne-am… Am observat și alte familii, care au copii naturali și copii adoptați, întotdeauna e ceva emoțional foarte greu de gestionat. Și nu știu dacă vom putea gestiona asta, noi ne-am dori foarte mult. Nu știu dacă o vom face, nu am găsit încă rețeta”.

cosmin-curticapean

Laura Cosoi este căsătorită din 2015 cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean, cu care are trei fetițe: Rita (născută pe 11 iunie 2018), Vera (născută pe 15 august 2020) și Lara (născută pe 23 iunie 2022). Cosmin Curticăpean este din Târgu Mureș, are afaceri în România, Germania și Austria și nu dorește sub nici o formă să devină persoană publică.

laura-cosoi-familie



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0592365264893