Iunie 27, 2023
Kourtney Kardashian a dezvăluit sexul bebelușului. La 44 de ani, sora lui Kim Kardashian este din nou însărcinată
Kourtney Kardashian a rămas din nou însărcinată la vârstă de 44 de ani. Membra familiei Kardashian a dat vestea de curând, în timpul concertului trupei Blink-182, unde soțul său, Travis Barker, cânta la tobe, iar zilele trecute a dezvăluit și sexul copilului, în cadrul unei petreceri de baby shower.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kourtney Kardashian și-a găsit marea iubire în toboșarul trupei Blink-182, Travis Baker. După o relație eșuată cu Scott Disick, în urma căreia au rezultat trei copii, Mason, Penelope și Reign, sora lui Kim Kardashian și-a îndeplinit visul de a deveni mireasă când s-a căsătorit cu celebrul toboșar. Ea și Travis Baker și-au jurat iubire veșnică în mai, 2022, iar de atunci au trecut printr-un lung proces de fertilizare în vitro pentru a avea un copil împreună, scrie perfecte.ro

Iată că după multe încercări, visul li s-a îndeplinit și cei doi urmează să fie părinți. Iar pentru că în America este o tradiție să organizezi o petrecere de dezvăluire a sexului bebelușului, Kourtney Kardashian și Travis Baker i-au strâns pe toți cei dragi în cadrul unei petreceri  organizate la casa lor din Calabasas și au dat vestea cea mare: vor avea un băiețel.

Kourtney Kardashian Is PREGNANT! | Watch

Modul în care au anunțat sexul copilului a fost la fel de inedit ca cel prin care au dezvăluit lumii întregi că vor deveni părinți. Travis Baker s-a așezat la tobe, cu Kourtney în brațele sale și a început să bată cu putere, eliberând confetti de culoare albastră.

Momen Kourtney Kardashian Pamer Baby Bump dan Gender Reveal

Kourtney Kardashian reveals the sex of her baby as Travis Barker does a  drum roll | Daily Mail Online

Cum era de așteptat, vestea i-a bucurat nespus pe cei dragi, dar și pe fanii lui Kourtney Kardashian, având în vedere că o lume întreagă i-a urmărit relația problematică cu Scott Disick, care a făcut-o să sufere ani la rand, în cadrul reality show-ului "Keeping up with the Kardashian".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7857038974762