Februarie 16, 2023
Kim și Khloe Kardashian, ironizate de fani după ultima ședință foto: “Cineva să le dea ceva de mâncare!”
Kim și Khloe Kardashian sunt din nou în centrul atenției! Cele două surori au fost protagonistele unei ședințe foto în care își promovează piesele vestimentare din cea mai nouă colecție.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

“Kiki&Koko forever”, a scris Kim Kardashian în dreptul imaginilor care au adunat peste 3 milioane de like-uri și peste 11.000 de comentarii, scrie protv.ro

Kim și-a etalat posteriorul bombat, în timp ce Khloe s-a lăudat cu abdomenul plat. Cele două s-au asortat și au purtat aceeași ținută, doar că una a optat pentru varianta gri, în timp ce cealaltă a ales topul și fusta de culoare neagră. 

Comentariile au curs valuri pe Instagram. Surorile Kardashian au fost ironizate pentru felul în care arată după ce au topit mai multe kilograme în timp record. 

PRO TV - Kim și Khloe Kardashian, ironizate de fani după ultima ședință  foto: “Cineva să le dea ceva de mâncare!”

Prima luată în vizor a fost Khloe Kardashian.

 “Îmi pare rău, dar ești prea slabă! Arăți ca și cum te-ai înfometa!”, “Mâinile tale sunt prea subțiri! Mănâncă ceva!”, “Ești prea slabă! Nu toată lumea arată bine cu kilograme puține, unii dintre noi arată mai bine cu puțină carne pe oase!”, “Când veți reveni la formele care v-au consacrat?”, “Cineva să le dea ceva de mâncare, vă rog!”, “Par bolnave!”, “Ăsta e abuz pentru corp!”, “A trebuit să ajung la a treia poză ca să-mi dau seama că e Khloe”“Doar uitându-mă la pozele astea mi se face foame!”, sunt câteva dintre mesajele postate de urmăritori. 

Kardashian fans call out Khloe for 'obvious plastic surgery' as they spot  detail in star's new sexy photos | The Sun

PRO TV - Kim și Khloe Kardashian, ironizate de fani după ultima ședință  foto: “Cineva să le dea ceva de mâncare!”

Unii dintre internauți le-au transmis și că au exagerat cu operațiile estetice. 

“De ce arată Khloe ca Elvis?”, “Poza asta miroase a lifting, silicon și Ozempic!”, “Au fost la același doctor!”, “Să dai atâția bani ca să arați ca un cadavru!”, “Vă puteți da seama că li s-au scos niște coaste?”, “Faceți reclamă la medicamente de slăbit?”, “Două femei frumoase, bogate, dar singure! Se pare că banii nu pot rezolva totul!”, au mai scris urmăritorii celor două surori. 

PRO TV - Kim și Khloe Kardashian, ironizate de fani după ultima ședință  foto: “Cineva să le dea ceva de mâncare!”

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.970196723938