Noiembrie 19, 2021
Kim Kardashian și Pete Davidson formează un cuplu (foto)
Este oficial! O sursă a declarat pentru E! News Kim Kardashian este „complet încântată” de Pete Davidson, iar acum „se întâlnesc într-un mod obișnuit”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kim Kardashian și Pete Davidson își duc prietenia la următorul nivel.

O sursă apropiată lui Kim îi spune lui E! News, starul de reality în vârstă de 41 de ani și comediantul Saturday Night Live în vârstă de 28 de ani se întâlnesc oficial: „Sunt foarte fericiți și încotro duce această relație.

Kim Kardashian, Pete Davidson

„Pete i-a spus că nu vrea să vadă pe nimeni altcineva”, spune sursa, observând că Kim aparent simte același lucru. „Le spune unor oameni că nu sunt foarte serioși, dar nu se vede cu nimeni altcineva... Încearcă să nu facă mare lucru în privința asta, dar este foarte interesată de el.”

Deși mama celor patru copii încearcă să rămână discretă, persoana din anturajul acesteia spune: „Kim este îndrăgostită de el și este foarte interesant pentru ea”.

Kim Kardashian, Pete Davidson, SNL

Aparent, magnatul frumuseții se simte „amețit” în preajma vedetei Regelui Staten Island, sursa împărtășind: „O face să râdă cât timp sunt împreună și ea este complet captivată de el”.

„Kim nu caută să se întâlnească cu nimeni în acest moment”, a explicat sursa. "Iubește această perioadă din viața ei și se distrează foarte mult. Nu există nicio presiune între ei."

Kim l-a cunoscut anterior pe Pete în timpul căsătoriei cu Ye, dar perechea s-a reconectat când a găzduit Saturday Night Live la începutul lunii octombrie. Pentru prima ei apariție în serialul de comedie, ea și Pete i-au portretizat pe Prințesa Jasmine și Aladdin într-o schiță în care au împărțit un sărut într-o plimbare cu covorul magic.

Apoi, doar câteva săptămâni mai târziu, Kim și Pete au fost fotografiați ținându-se de mână pe un rollercoaster în California, încântând fanii cu ieșirea surpriză.

Kim Kardashian, Pete Davidson Hold Hands at Knott's Scary Farm: They're  'Just Friends,' Source Says



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69018316268921