Decembrie 26, 2023
Kim Kardashian, ironizată pentru cadourile de sub brad: „Arată ca niște scutece”
Kim Kardashian (43 de ani) a ajuns ținta ironiilor pe rețelele sociale, după ce le-a arătat fanilor ei cum a împachetat cadourile de Crăciun. Vedeta a folosit niște cearșafuri albe în loc de hârtie colorată, iar oamenii i-au spus că arată oribil.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kim Kardashian i-a lăsat mască pe fanii ei, cu câteva zile înainte de Crăciun. În timp ce, în mod tradițional, aproape toată lumea împachetează cadourile în hârtie colorată și festivă, bruneta și-a dorit să fie mai...specială! Dar nu a reușit decât să stârnească ironii pe rețelele sociale. Chiar și fanii ei au criticat-o pentru alegerea bizară pe care a făcut-o. Kim a ales să împacheteze cadourile cu material Skims – firma ei de haine, scrie click.ro

Așa a împachetat Kim Kardashian cadourile de sub  brad (Foto: Instagram) 

„Voiam să vă arăt cum am împachetat cadourile anul acesta Am folosit țesătură de bumbac Skims pentru anul acesta. O să o refolosesc. După ce toată lumea își va despacheta cadourile, voi lua materialul și îl voi folosi pe lucrurile pe care le fac pentru familia mea. Mi s-a părut un mod foarte distractiv și cool de a avea ceva pe care să-l poți folosi din nou și din nou. Îmi place pur și simplu țesătura și cum arată și tehnica pe care am folosit-o pentru a o împacheta. Arată atât de frumos sub bradul meu de Crăciun. Am ales albul ca tematică anul acesta, ca arate totul ca un paradis de iarnă.”, s-a lăudat Kim Kardashian, care are o avere de 1,7 miliarde de dolari, pe Instagram. Însă cei mai mulți oameni nu au fost de acord cu ea.

„Arată ca niște scutece!”, a scris un internaut. „Păi, și cum vă dați seamă al cui cadou e?”, s-a întrebat un altul.

Kim Kardashian, într-o salopetă maro, în fața bradului de Crăciun



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73545408248901