Martie 06, 2024
Kate Middleton, trădată de propriul unchi. Dezvăluiri intime din viața prințesei
Unchiul prințesei de Wales a intrat luni în controversatul reality show „Celebrity Big Brother”. Cu acest prilej, milioane de telespectatori speră afle picanterii legate de viața privată a familiei regale. De altfel, Gary Goldsmith a oferit deja câteva detalii legat de nepoata lui.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Gary Goldsmith, unchiul prințesei Kate Middleton, a intrat în show-ul Big Brother într-un moment în care nepoata sa trece prin momente dificile. Cu această ocazie, milioanele de fani au așteptat detalii intime din viața familiei regale.

Kate Middleton, deranjată de atitudinea unchiului ei

Gary Goldsmith are  58 de ani și este fratele mai mic al mamei prințesei de Wales, Carole Middleton. Controversatul membru al familiei Middleton a luat parte la nunta pe care Kate și William au avut-o în anul 2011, scrie evz.ro

Goldsmith a acceptat să ia parte la emisiunea respectivă, într-un moment greu al familiei regale. Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer, iar prințesa de Wales se recuperează după o intervenție chirurgicală la nivelul abdomenului. Imediat după ce s-a aflat că acesta va participa la show-ul Big Brother, speculațiile au început să apară. Multe dintre acestea arătau că prințesa Kate Middleton ar fi dezamăgită de atitudinea unchiului ei.

Kate Middleton 

Cuvinte de laudă la adresa nepoatei

Controversatul membru al familiei prințesei de Wales a promis că nu va face declarații care să ii afecteze pe apropiați. De altfel, acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa nepoatei sale, precizând că aceasta este„pur şi simplu perfectă”.

Totuși, Gary Goldsmith nu s-a abținut până la capăt, făcând mărturisiri picante despre viața privată a cuplului Kate-William. El a menționat că atunci când l-a cunoscut pe William, partenera sa de viață gătea pentru el. De altfel, acesta a făcut public și primul dialog pe care l-a avut cu prințul.

„Când am făcut cunoştinţă cu William, Catherine gătea, iar William a spus 'Salut, vrei un ceai?. O situație normală”, a spus el.

Kate Middleton, unchi 

Kate Middleton, mândră de familia ei

Prințesa de Wales a vorbit rar despre familia din care provine, însă de fiecare dată s-a arătat extrem de emoționată. Gary Goldsmith, unchiul ei, cu afaceri în domeniul IT, ar fi fost privit mereu drept oaia neagră a familiei. Cu prilejul participării la acest reality-show, afaceristul a vrut să clarifice toate aspectele legate de reputația lui.

„Să enervez oamenii este probabil hobby-ul meu preferat. Sunt absolut de coşmar; există un motiv pentru care am avut patru neveste”, a afirmat el.

Alături de alte 11 celebrităţi, unchiul prințesei de Wales va putea fi urmărit în emisiunea Big Brother Celebrity.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84471535682678