Septembrie 14, 2020
Julia Roberts s-a mutat din Malibu de teama virusului
Cetatea filmului rămâne fără actori! Pandemia i-a lăsat fără locuri de muncă şi teama de a nu se îmbolnăvi i-a făcut să îşi părăsească locuinţele. Julia Roberts (52 de ani) şi-a vândut casa din Malibu, şi-a luat familia şi a plecat în San Francisco.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Speriată să nu i se îmbolnăvească soţul, Daniel Moder şi copiii Hazel de 15 ani, Phinnaeus de 15 ani şi Henry de 13 ani,  actriţa din ”Frumuşica” a scos la vânzare încă din martie vila din Malibu şi a vândut-o recent cu 8 milioane de dolari. 

Între timp, a renovat casa din San Francisco, nordul statului California, cu aproape 2,3 milioane de dolari şi recent s-au mutat de tot aici. Ea nu este singura care părăseşte zona roşie, scrie click.ro.

Tom Hanks, în vârstă de 64 de ani şi soţia lui Rita Wilson de 63 de ani, au trecut prin coşmarul COVID-19 în Australia şi din iulie au ales să stea mai mult în Grecia, decât în SUA, după ce au primit cetăţenia elenă.

Nicole Kidman, în vârstă de 53 de ani şi Keith Urban de 52 de ani, au ales să stea în Nashville pentru că se tem pentru siguranţa familiei lor. 

Miliardarul Tesla, Elon Musk şi-a vândut toate cele patru case din Bel Air încă de acum câteva luni, când a realizat că Los Angeles poate deveni o ”bombă epidemiologică” în orice secundă. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71497750282288