Ianuarie 17, 2024
Joan Collins, fabuloasă la 90 de ani pe covorul roșu, alături de cel de-al cincilea soț al său
Cei doi și-au serbat recent aniversarea a 20 de ani de iubire! Percy Gibson are 58 de ani, este cu 32 de ani mai tânăr decât diva din ”Dinastia”. Pe covorul roșu, au avut inclusiv un moment public de tandrețe.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ravisantă în argintiu, așa s-a prezentat Dame Joan Collins, la cea de-a 75-a ediție a premiilor Primetime Emmy găzduite de Peacock Theatre pe 15 ianuarie 2024, în Los Angeles, California.

O adevărată divă, Dame Joan Collins s-a afișat sofisticată, cu mănuși de satin în mâini, coafată impecabil și cu aceeași atitudine de regină pe care o are din tinerețe. O femeie care a știut să se valorizeze și să se impună de zeci de ani, scrie okmagazine.ro

Dame Joan Collins, ianuarie 2024, Getty (12) jpg 

Joan Collins a urcat pe scena Premiilor Emmy alături de Taraji P. Henson pentru a înmâna marele trofeu echipei "Beef", printre care  Ali Wong, Steven Yeun, Young Mazino și Joseph Lee.

Dame Joan Collins, ianuarie 2024, Getty (11) jpg 

La 90 de ani, Joan Collins continuă să captiveze publicul cu eleganța și stilul ei atemporal.

Apariția ei recentă la Emmy nu a făcut excepție, căci a fost pur și simplu strălucitoare.

Actrița engleză și-a completat look-ul cu mănuși de operă din satin asortate și cercei candelabru sclipitori, întruchipând încă o dată glamourul pentru care este renumită.

Joan Collins este emblematică pentru lumea modei, căci întotdeauna s-a afișat pusă la punct, cu look-uri îndrăznețe și fabuloase. Stilul ei, divers și în continuă evoluție, variază de la ansambluri rock-șic la ținute sexy și deloc costisitoare, însă tot șic, cum ar fi un costum de baie cu imprimeu leopard de 28 de dolari, în care a fost văzută.

Dame Joan Collins, ianuarie 2024, Getty

Dame Joan Collins, ianuarie 2024, Getty

Dame Joan Collins, ianuarie 2024, Getty

Dame Joan Collins, ianuarie 2024, Getty

Evident că stilul ei a născut multiple curiozități, de-a lungul vremii. Toată lumea s-a întrebat care sunt secretele de frumusețe ale lui Joan.

Într-un interviu din 2023, Dame Collins a dezvăluit unul dintre secretele sale de frumusețe: evitarea procedurilor cosmetice și concentrarea pe menținerea pielii hidratate, un sfat primit de la mama ei, pe care l-a urmat dumnezeiește.

Și, desigur... iubirea. Cel de-al cincilea soț al său s-a arătat din cale afară de iubitor la Premiile Emmy. Cei doi sunt adorabili.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.2798473834991