Martie 22, 2024
Jessica Biel le spune baietilor ei adevarul despre menstruatie

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mama a doi baieti mici, vedeta vrea sa-i faca sa inteleaga cum functioneaza organismul unei femei.

Inainte de lansarea noii sale carti, „A Kids Book About Periods”, care va ajunge pe rafturile librariilor in aceasta primavara, actrita in varsta de 42 de ani a raspuns unor intrebari pe Instagram Story.

„Cum vorbesti cu fiii tai despre menstruatie?”, a fost una dintre intrebari.

Jessica Biel Talked About Giving Birth During Pandemic

Jessica Biel are doi baieti cu sotul ei, Justin Timberlake – Silas (8 ani) si Phineas (3 ani). Ea a raspuns intr-un selfie video, spunand ca aceasta este o intrebare la care inca mai cauta raspunsul, scrie andreearaicu.ro

„Ei bine, nu am toate raspunsurile, dar modul meu este sa le spun direct adevarul despre ceea ce se intampla cu mine si cum ma simt. Incerc sa o fac intr-un mod care sa le ofere informatie reala si corecta, biologica, anatomica. Stiti? Dar si ceva care sa nu se simta prea coplesitor pentru ei”, a spus vedeta.

Jessica Biel attends the special screening of Universal Pictures' "Trolls: Band Together" at TCL Chinese Theatre on November 15, 2023 in Hollywood, California.

Jessica Biel a adaugat ca incearca sa-i ia cu pasi marunti, dar sa le si spuna adevarul

„Nu ma ascund de ei si le spun realitatea si sa le dau definitiile si exprimarile reale ale termenilor despre sanatatea reproductiva care lor le-ar putea parea infricosatoare (…) le spun asa cum este”, a adaugat ea.

Intr-o alta postare pe Instagram Story, Biel a raspuns saptamana trecuta la o alta intrebare pusa de un fan: de ce a decis sa scrie aceasta carte despre menstruatie pentru copii?

Jessica Biel to Publish Children's Book About Periods (Exclusive)

Ea a povestit ca atunci cand avea 30 de ani si era pregatita sa-si intemeieze o familie nu stia toate lucrurile despre acest proces fiziologic: „Si m-am gandit ca era chiar aiurea, fiindca ar fi trebuit sa cunosc toate lucrurile acestea.”

2 jessica biel si justin timberlake jpg jpeg

Intr-un interviu publicat in martie de People, Jessica Biel a dezvaluit ca planuieste sa foloseasca aceasta carte pentru a destigmatiza subiectul menstruatiei in randurile publicului tanar. „Intotdeauna am simtit cu tarie ca trebuie sa normalizam discutia despre ciclul menstrual si ca parinte, scriind aceasta carte simt ca e un mod veritabil de a-i angaja devreme pe copii in aceasta directie”, a spus ea.

Cartea a fost realizata in colaborare cu PERIOD., un ONG care militeaza pentru destigmatizarea menstruatiei prin educatie. „A Kids Book About Periods” va fi lansata pe 7 mai in Statele Unite.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89483690261841