Martie 05, 2024
Jessica Biel a împlinit 42 de ani. Justin Timberlake i-a dedicat un mesaj emoționant
Justin Timberlake i-a transmis un mesaj public soției sale, Jessica Biel, de ziua ei. Actrița a împlinit 42 de ani pe 3 martie. Cântărețul și vedeta din „Seven Heaven” sunt căsătoriți de mai bine de 11 ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Artistul a postat un clip ce prezintă momente petrecute împreună de-a lungul anilor, precum și imagini cu cei doi fii ai lor Phineas, în trei ani, și Silas, opt ani. Pe fundal se aude piesa celebrei Tina Turner, „The Best”.

„Nu există o altă modalitate de a spune asta. Tu ești cea mai bună. Te iubesc. La mulți ani”, a mărturisit el. 

La rândul ei, Jessica a postat pe Instagram o serie de fotografii cu ea, în ipostaze pline de senzualitate. 

EXCLUSIVE: Leonardo DiCaprio is Spotted Out For a Rare Family Dinner in Los Angeles 

Biel și Timberlake au început să se întâlnească în ianuarie 2007, după ce s-au cunoscut la o petrecere surpriză într-un club privat, scrie Daily Mail. Nu a trecut mult până s-au întâlnit din nou, când Biel a participat la unul dintre spectacolele cântărețului. În octombrie 2012 s-au căsătorit în Borgo Egnazia din Fasano, Italia, scrie profm.ro

Trolls Band Together Special Screening - LA

Jessica Biel și Justin Timberlake

Pe 31 ianuarie, Justin a împlinit 43 de ani.

Starul pop se pregătește să plece în turneul dedicat noului său album, „Everything I Thought It Was”, care va fi lansat vineri, 15 martie. Primele show-uri sunt stabilite pentru America de Nord și vor începe în 29 aprilie, la Vancouver, Canada. Urmează spectacole în Europa, iar prima parte a turneului se va încheia în iulie, la Kentucky.

*EXCLUSIVE* Justin Timberlake and Jessica Biel radiate warmth and solidarity holding hands at the grand opening of Fontainebleau in Las Vegas

Etapa a doua a turneului va începe din toamnă și va include opt spectacole în SUA și Canada.

Au trecut mai bine de șase ani de când Timberlake și-a lansat ultimul album de studio, „Man Of The Woods”, care a debutat direct în vârful topului Billboard 200 din SUA și a inclus single-uri ca Filthy, Supplies, Say Something și Man Of The Woods.

jessica biel (1)



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.53013896942139