Martie 11, 2019
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit!
După doi ani de relație, celebra interpretă de muzică pop și RnB, Jennifer Lopez, a fost cerută în căsătorie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fericire mare pentru fanii interpretei J Lo. Vedeta în vârstă de 43 de ani a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Alex Rodriguez. Cei doi formează un cuplu de mai bine de doi ani, și sunt una din cele mai frumoase perechi din lumea întreagă. Alex este cu cinci ani mai tânăr decât starleta, cu cel mai sexy abdomen din Univers. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Vestea a fost făcută publică prin intermediul rețelelor de socializare chiar de către Jennifer Lopez. Aceasta a postat o poză în care își etalează inelul de logodnă pe degetul inelar, pe fonul apusului. Alex Rodrigues i-a dăruit un inel excepțional, cu un diamant imens. Valoarea acestuia este de 1 milion de dolari.

 

 

Fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, a cerut-o în căsătorie pe faimoasa artistă aflându-se într-o vacanță în Bahamas. 

 

 

Amintim că Jennifer Lopez a mai fost căsătorită de trei ori. Primul său soț a fost Ojani Noa. Relația lor a durat un singur an. Cel de-al doilea soț al artistei a fost Cris Judd. Ei ai fost împreună timp de trei ani. Ultimul soț a lui J Lo a fost interpretul Marc Anthony. Ei au format un cuplu timp de zece ani. Cei doi au împreună doi gemeni în vârsta de 11 ani.

 

Jennifer Lopez și Ojani Noa

(

 

Jennifer Lopez și Cris Judd

 ()

 

Jennifer Lopez și Marc Anthony

()

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.53595638275146