Iulie 06, 2023
Jennifer Lopez a sărbătorit Ziua SUA în costum de baie. Cum a apărut diva la o petrecere privată
Jennifer Lopez se mândrește cu o siluetă fără cusur și la 53 de ani. Diva a sărbătorit Ziua SUA la petrecerea unui miliardar, alături de alte multe alte vedete, dar și de soțul ei, Ben Affleck, însă s-a relaxat și în curte, în costum de baie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu mai e niciun secret pentru nimeni că J.Lo are forme perfecte și că arată mult mai tânără decât vârsta din buletin, Atentă la ce mănâncă, la orele de somn și la sport, diva se poate mândri cu o siluetă care le face geloase și pe tinerele care au jumătatea anilor ei, scrie peroz.ro

jennifer lopez 

Îmbrăcată într-un costum de baie roz piersiciu, cu părul prins într-un coc, dar fără a renunța la machiaj, bijuterii și la ochelarii de soare cu lentile mari, Jen s-a întins pe un șezlong, la soare, în Hamptones, acolo unde a plecat în vacanță alături de copiii ei, gemenii Emme și Max, dar și de soțul ei și de copiii acestuia.

 

Înainte de a se pregăti de petrecerea miliardarului Michael Rubin, la care au participat și Beyonce, Jay-Z, Kim Kardashian, Kendall Jenner sau Hailey Bieber, și la care toată lumea s-a îmbrăcat în alb, J.Lo a pus pe ea costumul de baie decoltat și s-a bronzat puțin. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71392583847046